Gaziantep'te kan bağışı kampanyaları

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları'nda (GAMEK) eğitim gören kursiyerler, kan bağışında bulundu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 21 Kasım 2013 11:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gaziantep'te kan bağışı kampanyaları

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları'nda (GAMEK) eğitim gören kursiyerler, kan bağışında bulundu.

GAMEK Genel Koordinatörü Ramazan Dündar, yaptığı yazılı açıklamada, kursiyer ile eğitmenlerin Kızılay Gaziantep Kan Bağışı Merkezi işbirliğinde gerçekleşen kan bağış kampanyasına destek amaçlı kan verdiğini belirtti.

Sağlıklı her bireyin gönüllülük esasına dayalı olarak kan bağışında bulunması gerektiğini vurgulayan Dündar, "Kan vermek, bir hayır işidir. Kan vererek siz de bir hayat kurtarın. Aynı zamanda sağlıklı insanlarımız kan vererek sağlıklarını da koruyabilirler" ifadelerini kullandı.

İslahiye ilçesinde de Kızılay'ı tarafından kurulan mobil kan bağışı istasyonunda 80 ünite kan bağışı toplandı.

Türk Kızılayı Gaziantep Kan Merkezi tarafından İlçe Kaymakamlığı Milli Egemenlik Meydanında kurulan mobil ekip kan toplama standında gönüllülerden 80 ünite kan bağışı alındı.

Gaziantep Türk Kızılayı Kan Merkezi sorumlu Dr. Halis Uzunkaya, kampanyaya ilgiden menun olduklarını belirterek, bağışta bulunan vatandaşlara teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber