İzmir Masterler Atletizm Kulübü'nde şok istifa

İzmir’de atletizmin gelişmesinde önemli bir rol oynayan, İzmir Masterler Atletizm Kulübü’nde Başkan Aycan Kurtcan, istifa ettiğini açıkladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Kasım 2013 16:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İzmir Masterler Atletizm Kulübü'nde şok istifa

İzmir'de atletizmin gelişmesinde önemli bir rol oynayan, İzmir Masterler Atletizm Kulübü'nde Başkan Aycan Kurtcan, istifa ettiğini açıkladı.

Aycan Kurtcan yaptığı yazılı açıklamada, "İZMAK, 25 yıllık geçmişi ile kuşaklar arasındaki çalışma biçimleri ve koşullarındaki farklılıkların en yoğun olarak yaşandığı çok zorlu ve önemli bir dönemden geçmektedir. Geçmişe ve büyüklerime olan saygım ve bağlılığım nedeni ile bugüne kadar tolere etmeye çalıştığım bu zor çalışma koşullarında, ileriye dönük olarak faydalı işler yapabilmemin ve İZMAK'ın hedeflerini gerçekleştirmeye yönelik etkin ve etkili adımlar atabilmenin artık mümkün olamayacağı açıkça ortadadır. Ve inanarak; büyük bir azim, özveri ve cesaretle çalışsam da, kuşaklar arasındaki anlayış farkının olumsuz olarak sergileniyor olması nedeni ile İZMAK'ın bir kurum olarak kayıpsız, devamlılığının sürmesinin önemi açısından, İZMAK Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı ve buna bağlı olarak yönetim kurulu görevimden de istifa etmiş olduğumu ve nedenlerini de bu vesile ile bilginize sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber