Camide bulunan bebeğin annesi liseli çıktı, 'Tecavüze uğradım' dedi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Nisan 2006 12:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konya'nın Beyşehir ilçesine bağlı Yeşildağ beldesinde yaklaşık 6 ay önce cami avlusuna bırakılan bebeğin annesinin 17 yaşında bir lise öğrencisi olduğu belirlendi.

Alınan bilgiye göre, Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, 3 Ekim 2005'te Yeşildağ beldesinde 26 günlükken bir cami avlusuna terk

edilen ve soğuktan donmak üzereyken bulunan bebeğin annesini bulmak için çalışma başlattı. Jandarma, Saray Camii avlusunda namaz için gelen cemaat tarafından bulunan ve götürüldüğü Beyşehir Devlet Hastanesi'nde "Döndü" adı verilen bebeğin annesine hastane kayıtlarından yola çıkarak ulaşmayı başardı. 17 yaşında lise 2. sınıf öğrencisi olduğu belirtilen S.G'nin, jandarmadaki ifadesinde, tecavüz sonucu hamile kaldığını ve durumu sadece annesine anlattığını söylediği öğrenildi. Okuluna normal şekilde devam ettiği, hamileliğini gizlemek için bol kıyafetler giydiği ve beline kuşak bağladığını anlatan S.G'nin, doğumu yeşil karttan yararlanarak annesiyle birlikte gittiği Seydişehir Devlet Hastanesinde gerçekleştirdiği öğrenildi. Doktorların "beyin özürlü" dediği bebeğe bir süre gizlice baktıktan sonra cami avlusuna bıraktığı belirlenen S.G, jandarma tarafından okul üniformasıyla sevk edildiği Cumhuriyet Savcılığı tarafından ailesine teslim edildi. Bebeğin çocuk yuvasında kaldığı bildirildi. Tecavüz iddiaları üzerine çalışmalarını derinleştiren jandarma ekipleri, bebeğin babası olduğu ve daha sonra kaçtığı ileri sürülen şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber