Kadoil, Benzin'de de yüzde 5 indirim kampanyası başlattı

Sektöründe daima ilklere imza atan Kadoil, Motorin ve LPG'den sonra Benzin'de de yüzde 5 indirim kampanyası başlattı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Kasım 2013 15:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kadoil, Benzin'de de yüzde 5 indirim kampanyası başlattı

Kadoil Yönetim Kurulu Üyesi Veli Kadooğlu, "Kampanyamız, Türkiye genelindeki bütün Kadoil istasyonlarında geçerlidir" dedi.

Türkiye'nin ilk 10 akaryakıt dağıtım şirketi arasında bulunan Kadoil, cazip indirimler sunmaya devam ediyor. Daha önce Motorin ve LPG'de kampanyası düzenleyen Kadoil, bu kez de Benzin'de yüzde 5 indirim başlattı.

Tüketicilere yeni bir hizmet daha sunduklarını ifade eden Kadoil Yönetim Kurulu Üyesi Veli Kadooğlu, "Kadoil olarak Türkiye genelinde bir kampanya başlattık. Motorin ve LPG'den sonra Benzin'de de bir ilk gerçekleştiriyoruz. Yüzde 5 indirim kampanyası başlattık. Türkiye'de ki bütün Kadoil istasyonlarında geçerli olan bir kampanyadır. Sektöründe daima ilklere imza atan Kadoil, tüketicilerine farklı kampanyalarla hizmet etmeye devam edecek" diye konuştu.

Gaziantep'te 8., Türkiye genelindeki 325. petrol istasyonunu Osmangazi Mahallesi'nde açtıklarını hatırlatan Veli Kadooğlu, "Şu anda Gaziantep'te toplam 8 tane petrol istasyonumuz oldu. Bunlardan 2'si Havaalanı yolu üzerinde, 2'si Gaziantep-Adıyaman yolu üzerinde, 1 adet Başpınar 2. Organize'de, 1 adet Karataş'ta, 1 adet GATEM'de ve açılışını yeni yaptığımız Osmangazi Mahallesi'nde istasyonumuzla bu sayı 8'e ulaştı. En kısa zamanda da Prime Mall AVM karşısında 9. bayimizi hizmete sokacağız. İnşaatı devam ediyor. İki aya kadar bitmiş olacak. 2014 Mart'ında da Emek Mahallesi'nde 10. istasyonumuzu açmayı planlıyoruz. Toplamda Gaziantep'te 10 adet Kadoil petrol istasyonumuz hizmet vermiş olacak. Türkiye genelinde ise 325 adet petrol istasyonumuz bulunmaktadır. Bunun 80 tanesi ana dağıtım firması var. Bu 80'nin içerisinde de Kadoil ilk 10'un içerisindedir" dedi.

Kadoil olarak geleneksel hale dönüştürdükleri 'Döner Günü'nden de bahseden Kadooğlu, "Her Cuma günü petrol istasyonumuzun birinde, halka açık olarak döner günü düzenliyoruz. Ücretsiz döner ikram ediyoruz müşterilerimize. Bunu da yakıt alan veya almayan diye ayırmıyoruz. Bütün müşterilerimize yönelik yapıyoruz. Gaziantep'te ve Türkiye'de bir ilk olarak Kadoil bünyesinde böyle bir organizasyon yapılıyor" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber