Suşehri öğrenci meclis temsilcileri seçildi

Suşehri Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçe merkezindeki okulların öğrenci temsilcileri arasında eleme yapılarak Suşehri Öğrenci Meclisi Temsilciliğine 5 öğrencinin seçildiği bildirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Kasım 2013 15:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Suşehri öğrenci meclis temsilcileri seçildi

Konu hakkında açıklama yapan Suşehri İlçe Milli Eğitim Müdürü Naci Kuru, "Okul öğrenci meclis temsilcilerinin temel hedefi öğrencilerimizin kendilerini ifade edebilme bir propagandaya karşı anti propaganda geliştirme, demokrasinin farklı görüşlere saygı duyma rejiminin olduğunu gösterme. Bu temel hedefler çerçevesinde karşı tarafı anlayabilme, aldıkları bilgilere göre anti tez fikirleri geliştirme hedefleniyor. Bu bağlamda ilçemizde yönetmeliğin ön gördüğü Kazımayan Anadolu Lisesi, Cengiz Topel Kız Meslek Lisesi, Endüstri Meslek Lisesi, Sağlık Meslek Lisesi ve Atatürk Ortaokulundan 1'er öğrenci olarak toplam 5 öğrencimiz okul öğrenci meclisi temsilciliği görevine seçildi. Bu öğrencilerimiz Sivas Valiliğinin belirlediği tarihte Sivas'a giderek ilçemizi orada temsil edecek ve Sivas Bölgesinde meclise gidecek olan öğrencinin seçimi yapılacak. Türkiye Büyük Birlik Meclisinde öğrenci meclisi illerden gelen delegelerden oluşacak" dedi.

Suşehri Okul Öğrenci Meclis Başkanlığı görevine Cengiz Topel Kız Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi Sibel Ceylan'ın seçildiği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber