İlkadım Kaymakamlığı'ndan eğitime destek

İlkadım Kaymakamlığı ve İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ‘Okul Öncesinde İlkadım Projesi' kapsamında 23 okuldaki sınıflara eğitim materyal desteği verecek.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Kasım 2013 12:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İlkadım Kaymakamlığı'ndan eğitime destek

İlkadım Kaymakamlığı ve İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 'Okul Öncesinde İlkadım Projesi' kapsamında 23 okuldaki sınıflara eğitim materyal desteği verecek.

03-05 yaş çocukların eğitimlerini için 'Okul Öncesinde İlkadım Projesi' kapsamında 23 okuldaki sınıflara eğitim materyal desteği yapacak olan İlkadım Kaymakamlığı ve İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ilk dağıtımı İlkdım-Kazım Özdemir İlkokulu'nda gerçekleştirdi. Programda velilere seslenen İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, "Biz eğitimin gelişmesi için gece-gündüz çalışıyoruz ve projeler üretiyoruz. Sizler bilinçli ailelersiniz. Halen 03-05 yaş arasında çocuğunu okula göndermeyen aileler var. Bu ailelerin çocuklarını okullara göndermesi için sizlerde bizlere yardımcı olunuz. Kimse maddi durumu olmadığı için çocuğunu okula göndermemezlik yapmasın. Devletimiz ve kaymakamlığımız her zaman maddi ve manevi gerekli yardımı yapıyor" dedi.

İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, "Okul Öncesinde İlkadım Projesi' kapsamında 23 okulda öğrencilerimizin kullanması amacıyla 100 adet eğitim materyal desteği yapacağız. Bunların ilkini bugün sizlerin katılımlarıyla gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, sınıflara öğrencilerinde katılımlarıyla eğitim materyallerini vererek öğrenciler ve Öğretmenler Günü'nün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber