Çadır hırsızlarından biri tutuklandı

Kocaeli Afet Koordinasyon Merkezi’nin deposundan deprem çadırı ve demir malzeme çalınması olayına karıştıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 4 kişiden 3’ü tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, 1 kişi tutuklandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Kasım 2013 10:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çadır hırsızlarından biri tutuklandı

Kocaeli Afet Koordinasyon Merkezi'nin deposundan deprem çadırı ve demir malzeme çalınması olayına karıştıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, 1 kişi tutuklandı.

Kocaeli Afet Koordinasyon Merkezi'nin deposundan Kızılay'a ait deprem çadırları ve demirlerini çaldıkları öne sürülen gruba yönelik düzenlenen 2. operasyonda, 4 kişi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 4 kişiden 3'ü serbest bırakılırken, 1 kişi tutuklandı. Alınan bilgiye göre düzenlenen ilk operasyonda gözaltına alınan 10 kişiden 5'i tutuklanırken, diğer 5 kişi serbest bırakıldı. İkinci operasyonda ise çalınan malzemelerin bir bölümünün Kartepe Atakent Mahallesi'nde bir depoda bulunduğunun tespit edilmesi üzerine, depoya operasyon düzenlendi.

Operasyonda, 7 ton çadır demiri ve 41 bin TL ele geçirilirken, daha önceki operasyonda gözaltına alınan ve serbest bırakılan Ali Ö. (25), Abdülkadir Y. (23), Özgür İ. (23) ile Seyit T. (23) gözaltına alındı. Ali Ö. ile Abdülkadir Y'in serbest kaldıktan sonra ellerindeki demir malzemeleri Gölcük'te bulunan Mustafa N. (45) isimli hurdacıya 45 bin TL'ye sattıkları, paranın 4 bin lirası ile cezaevindeki arkadaşlarına avukat tuttukları ve para yardımı yaptıkları öğrenildi. Adliyeye sevk edilen 3 kişi serbest bırakılırken, Abdülkadir Y. tutuklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber