200 fakir aileye et dağıtıldı

İHH İnsani Yardım Vakfı'nın genel merkezinden Adıyaman İnsani Yardım Vakfı'na (YADER'e) gönderilen adak etler 200 aileye dağıtıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Kasım 2013 21:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
200 fakir aileye et dağıtıldı

İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından fakir vatandaşlara verilmek üzere gönderilen adak etler Adıyaman İnsani Yardım Vakfı (YADER) tarafından ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı. İHH tarafından gönderilen etlerin daha önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere evlerinde ziyaret eden İHH ekipleri tarafından teslim edildi.

YADER Başkanı ve İHH Gönüllüsü Fadıl Akkuş, "İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından gönderilen 200 hisselik adaklık kurban etini Adıyaman'da yaşayan yetim ve fakir ailelere dağıttık. Adıyaman İnsani Yardım Derneği (YADER) bünyesinde oluşan bir ekiple daha önceden tespit edilmiş olan yetim ve yardıma muhtaç ailelere etler ulaştırıldı. Bir sivil toplum örgütü olarak yetimlerin ve yardıma muhtaç olan tüm insanların dertlerini dinlemeye, sorunlarına çözüm bulmaya ve onlara yardımcı olmaya gayret ediyoruz. Bu çalışmalar kapsamında yetimlerimize ve maddi durumu iyi olmayan ailelere düzenli olarak yardımlar yapıyoruz. Amacımız yardımlaşma bilincinin istenen düzeyde gerçekleşmesine katkıda bulunmak, yardıma muhtaç olan insanlarımızla yardımseverler arasında bir köprü olabilmektir. Bu vesile ile tüm hayırsever kardeşlerimize teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Özellikle yoksul ve yetim ailelere dağıtılan kurban etlerinin yardıma muhtaç insanları sevindirdiğini belirten Başkan Fadıl Akkuş, "Vakfımız kurban bağışlarının yanı sıra yıl boyunca adak ve akika kurban bağışlarını kabul ediyor. Ve kesilen adak ve akika kurbanlarının etlerini ihtiyaç sahibi ailelere ve yetimlere dağıtılıyor. Bizlerde YADER olarak bizlere gönderilen 200 ailelik adalık etleri ailelere teslim ettik. İHH'nın bu yardımından dolayı dualarını esirgemeyen aileler, İHH ile birlikte hayırsever vatandaşlar sayesinde kış mevsiminde yapılan yardımlarla mutfaklarında sıcak bir yemek yiyebileceklerini söylediler. Bu insanların bu kadar mutlu olduğunu görmek bizim için her şeye bedel. Önemli olan mağdur insanların sesine kulak verebilmektir. Bizlerde bu doğrultuda hareket geçmişte olduğu gibi bundan sonra da Adıyaman'da yaşayan ve maddi durumu iyi olmayan ailelerimize ve yetimlere yardım etmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber