Düzce'de KOSGEB sertifika töreni

Genç MÜSİAD Düzce Şubesi tarafından, Küçük ve Orta Ölçekli Sanayiyi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) programlarında başarılı olan genç girişimciler için sertifika töreni düzenlendi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 30 Kasım 2013 15:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Düzce'de KOSGEB sertifika töreni

Genç MÜSİAD Düzce Şubesi tarafından, Küçük ve Orta Ölçekli Sanayiyi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) programlarında başarılı olan genç girişimciler için sertifika töreni düzenlendi.

MÜSİAD Düzce Şubesi toplantı salonunda gerçekleştirilen törende açılış konuşmasını yapan Genç MÜSİAD Şube Başkanı Serkan Verep, 2 yıl önce kurulan derneklerinin bugüne kadar yaptığı projeler ve organizasyonlarla memlekete fayda sağlamaya çalışan bir sivil toplum kuruluşu olduğunu söyledi.

MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsmail Çakmak da girişimcilikte ilk aşamanın kimin ne yapacağını bilmesi olduğunu anlatarak, bunun da eğitimle mümkün olabileceğini kaydetti.

Çakmak, şube olarak hem kişisel hem de toplumsal alanda çeşitli eğitimler yapabilmek için şube binalarını değiştirdiklerini dile getirerek, yeni binalarında üyelerine ve halka en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını belirtti.

Ekonominin durgunluk yaşadığı ve işsizliğin yüksek seviyelere çıktığı bir dönemden geçtiklerini ifade eden Çakmak, "Hem ekonomik hareketliliğin hem de istihdamın artması için girişimcilere büyük görevler düşmektedir" diye konuştu.

Konuşmaların ardından genç girişimcilere sertifikaları verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber