Ödemiş'te Rahvan at yarışları

Ödemiş Rahvan At Yetiştiricileri ve Binicileri Derneği'nin öncülüğünde, Ödemiş Belediyesi'nin katkılarıyla bu yıl 10.'su düzenlenen Rahvan At Yarışları Demircili köyü yarış alanında yapıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Aralık 2013 19:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ödemiş'te Rahvan at yarışları

Gençlik Spor İl Müdürlüğü Geleneksel Spor Dalları Federasyonu yetkililerinin gözetiminde yapılan yarışlara bu yıl Türkiye genelinden yaklaşık 200 atın katıldığı bildirildi. Yarışlar; tozkoparan, 3'lü taylar, 4'lü taylar, taze beşli, küçük orta, büyük orta, başaltı, baş, deste ve ithal atlar olmak üzere 10 farklı dalda oldu. Ödemiş ve çevresinden çok sayıda yarış severin katıldığı yarışlarda, Belediye Başkanı Bekir Keskin, ata binerek izleyicileri selamladı ve katılımcılara başarılar diledi. Başkan Bekir Keskin yaptığı konuşmada; "Geleneksel ata sporlarımızdan olan at yarışlarını Ödemiş'te yaşatıyor olmaktan gurur duyuyoruz. Bu yarışların daha iyi koşullarda yapılması amacıyla Ödemiş Belediyesi olarak önümüzdeki günlerde tribün ve saha yapmak için çalışmalar yapacağız" dedi.

Ödemiş Belediyesi'nin katkılarından dolayı teşekkür eden Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Genel Müdürü Hüseyin Avni Uluer de federasyon adına Başkan Bekir Keskin'e plaket verdi.

Akşam saatlerine kadar süren yarışlarda dereceye giren at sahiplerine kupa ve çeşitli ödüller dağıtıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber