Kronik böbrek hastası akülü arabasına kavuştu

Bilecik’te kronik böbrek hastası olan ve yürüme zorluğu çeken 42 yaşındaki Hamit Sekmen, Bilecik Belediyesi tarafından sağlanan akülü arabasına kavuştu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Aralık 2013 10:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kronik böbrek hastası akülü arabasına kavuştu

Bilecik'te kronik böbrek hastası olan ve yürüme zorluğu çeken 42 yaşındaki Hamit Sekmen, Bilecik Belediyesi tarafından sağlanan akülü arabasına kavuştu.

Yaklaşık 17 senedir kronik böbrek hastası olan ve yaşamına devam edebilmesi için haftanın üç günü hastaneye giderek hemodiyaliz makinesine dört saat girmek zorunda kalan Hamit Sekmen, daha önceden hiç akülü arabası olmadığını belirtti. Sekmen, işlerimi görebilmem için normal yürüme sandalyesi ile eşi Rahime Sekmen olmadan hiçbir işimi göremediğini, eşine çok yük olduğunu anlatarak "Akülü arabama kavuştuğum için çok mutluyum. Artık her işimi kendim görmeye başladım. Hayalini kurduğum akülü arabama kavuştuğum için çok mutluyum. Bilecik'te yaşantımı sürdürmek adına çok zorluk çekiyordum. İstediğim yere artık özgürce gidebileceğim. Eşim Rahime'ye de artık fazla yük olmayacağım. Eşimin hakkını ödeyemem. Akülü sandalyeyi bana hediye eden Bilecik Belediyesine çok teşekkür ediyorum. Böbrek nakli olmak için müracaatta bulundum. Sıramı beklemekteyim. Eşim bana böbreğini verecek. İnşallah herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmasam böbrek nakli olduğumda 17 yıldır çektiğim bu hastalıktan kurtulmuş olacağım" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber