Meslek Lisesi öğrencileri SDÜ'yü gezdi

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde bulunan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi idaresi tarafından öğrencilerin motivasyonlarını artırmak, üniversiteleri tanıtmak ve üniversite hayatını yakından görmelerini sağlamak amacıyla Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Mühendislik, Teknoloji, Eğitim Fakültesi'ne gezi düzenlendi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Aralık 2013 10:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Meslek Lisesi öğrencileri SDÜ'yü gezdi

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde bulunan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi idaresi tarafından öğrencilerin motivasyonlarını artırmak, üniversiteleri tanıtmak ve üniversite hayatını yakından görmelerini sağlamak amacıyla Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Mühendislik, Teknoloji, Eğitim Fakültesi'ne gezi düzenlendi.

Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 12'nci sınıf öğrencileri, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Şaban Yalçın ve öğretmenlerinden oluşan 32 kişilik ekip, Süleyman Demirel Üniversitesi'ne (SDÜ) inceleme gezisi yaptı. Hedefledikleri fakültelerin fiziki şartlarına yakından görme imkanı bulan öğrencilere SDÜ Basın ve Halkla İlişkiler Birimi'nden bir yetkili refakat etti.

Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Şaban Yalçın, gezinin amacının öğrencilere üniversiteyi tanıtmak ve motivasyonlarını arttırmak olduğunu belirterek, "Öğrenciler üniversite hakkında aydınlatıcı bilgiler edindiler. Misafirperverliklerinden dolayı Süleyman Demirel Üniversitesi yetkililerine teşekkür ederim" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber