Buharkent'te 1 kilo kubar esrar ele geçirdi

Aydın’ın Buharkent ilçesinde yolcu otobüsünü durdurup arama yapan jandarma timleri, otobüste yolcu olarak seyahat eden 18 yaşındaki A.K.’ye ait poşette gazete ve folyoya sarılı 1 kilogram kubar esrar ele geçirdi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Aralık 2013 16:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Buharkent'te 1 kilo kubar esrar ele geçirdi

Aydın'ın Buharkent ilçesinde yolcu otobüsünü durdurup arama yapan jandarma timleri, otobüste yolcu olarak seyahat eden 18 yaşındaki A.K.'ye ait poşette gazete ve folyoya sarılı 1 kilogram kubar esrar ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre; Buharkent Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, D-320 Devlet Karayolu üzeri Jandarma Karakolu önünde yaptıkları rutin yol kontrolünde, bugün saat 10.00 sıralarında Hatay'dan Bodrum'a gitmekte olan 31 HTS 28 plakalı yolcu otobüsünü durdurdu. Otobüsün bagajında arama jandarma timleri otobüste yolcu olan A.K.'ye ait poşet içerisinde 6 adet gazete ve folyoya sarılı gizlenmiş olarak bulunan pakette yaklaşık 1 kilogram kubar esrar ele geçirdi. Ele geçirilen kubar esrarı turizm cenneti Bodrum'da satmayı planladığı öğrenilirken, A.K. jandarma tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber