182 çağrı merkezi çalışanlarından öğrencilere yardım

Adıyaman 182 Merkezi Hastane Randevu Sistemi (MHRS) Çağrı Merkezi çalışanları tarafından İndere Köyü ilk ve ortaöğretim okulunda eğitim ve öğretim gören öğrencilere kırtasiye yardımında bulunuldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Aralık 2013 21:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
182 çağrı merkezi çalışanlarından öğrencilere yardım

İndere Köyü İlk ve Ortaöğretim Okulu'nda eğitim hayatlarını sürdüren öğrencilerin moral ve motivasyonlarını artırmak, öğrencilerin bir nebzede olsa ihtiyaçlarını gidererek onların eğitim ve öğretimlerine destek vermek isteyen çağrı merkezi çalışanları, öğrencilere kırtasiye malzemeleri dağıttı.

Öğrenciler ile bir araya gelen çağrı merkezi çalışanları, öğrenciler ile hem sohbet edip hem de onların sorunlarını dertlerini dinleyip onlarla kaynaşırken, öğrenciler ise yapılan yardımların ve verilen hediye ile kendilerine gösterilen ilgilerden dolayı oldukça memnun olduklarını belirtti.

Yapılan yardımlar ile ilgili bir açıklama yapan Adıyaman 182 Merkezi Hastane Randevu Sistemi (MHRS) Çağrı Merkezi Gurup Yöneticisi Sıdıka Karadayı, "İndere ilk ve Ortaöğretim Okulu'nda okuyan öğrencilerimizle bir araya gelerek onların eğitim ve öğretim hayatlarına bir nebzede olsa katkı sağlamak istedik. Öğrencilerimize, kardeşlerimize yapmış olduğumuz bu katkıdan dolayı çok mutluyuz. Onların mutluluğunu görmek eğitimde olan çabalarını görmek bizleri oldukça memnun etti. Bizler eğitime destek vermek ve kardeşlerimizin, öğrencilerimizin her zaman yanlarında olacağız ve bu nedenle yardımlarımız her zaman devam edecektir" şeklinde konuştu.

İndere İlk ve Ortaöğretim Okul Müdürü Zeynal Abidin Devran ise, "Çağrı merkezi çalışanlarının yapmış oldukları bu örnek davranıştan dolayı kendilerini teşekkür ediyorum. Böyle genç arkadaşlarımızın eğitime destek vermeleri oldukça güzel bir şeydir. Ve bu destek örnek verici bir harekettir. Çocuklarımız aldıkları hediyeler ve kırtasiye malzemeleri yardımları ile oldukça mutlu oldular ve neşelendiler. Öğrencilerimiz arkalarında kendilerine eğitim ve öğretimlerine destek veren ağabeyleri ve ablaları oldukça derslerinde daha azimli olacaklarını ve daha iyi yerlere geleceklerine inanıyorum. Ben kendi şahsim ve okulum adına 182 çağrı merkezinde çalışan arkadaşlarımıza yaptıkları yardımlardan dolayı ile öğrencilerin eğitim ve öğretimlerine destek vermek için çalışmalar içerisine girdiklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber