Kur'an Kursunun sıraları Karabalık'tan

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, İlçe Müftülüğü bünyesinde yeni açılan Ataşehir Kur’an Kursu’nu ziyaret etti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Aralık 2013 21:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kur'an Kursunun sıraları Karabalık'tan

Atakent Mahallesi bayanlarının kursa gösterdiği ilgiden memnun olduğunu belirten Başkan Karabalık, kursiyerlerin sıra gibi gereksinimlerinin karşılanması için ekiplerine talimat verdi.

Arslanbey Atakent Mahallesi'nde Kartepe Müftülüğü tarafından kısa bir süre önce hizmete açılan Kur'an Kursu'nu ziyaret eden Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, kursiyerlerin konuğu oldu. Kurs eğiticisi Ayşe Ulutaş nezaretinde 40 kursiyerin katılımı ile gerçekleşen kursa katılan bayanlarla sohbet eden Başkan Karabalık'a AK Parti Kartepe İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi yetkilileri, meclis üyesi Yusuf Özdemir, AK Parti Kartepe İlçe Atakent mahalle temsilcisi Nihat Soner de eşlik etti.

Kursiyerlerin Kartepe Belediyesi'nin hizmetleri ve belediye başkanının çalışmaları ile ilgili görüşlerini öğrenen Başkan Karabalık'tan, kursiyerler bir takım taleplerde bulundular. Çoğu zaman çocukları ile birlikte kursa gelmek durumunda kalan bayanlar oyun alanı yanı sıra sıra talebinde bulundular. Boş vakitlerini böylesi bir amaç için değerlendiren kursiyerleri tebrik eden Başkan sıra talebi ile ilgili Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren marangozhane ekibine talimat verirken Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü kanalıyla da çocuklar için düzenleme yapılması konusunda talimat vermesi kursiyerleri çok mutlu etti.

Manevi açıdan kendilerini geliştiren bayanların haklı taleplerini karşılayan başkan, siteyi ilgilendiren düzenlemelerle ilgili taleplerin ise site yönetimine iletilmesi gerektiğini hatırlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber