Bozüyük'te sentetik futbol sahası açıldı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, belediye tarafından yapılan sentetik yüzeyli futbol sahası düzenlenen törenle hizmete girdi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Aralık 2013 22:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bozüyük'te sentetik futbol sahası açıldı

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, belediye tarafından yapılan sentetik yüzeyli futbol sahası düzenlenen törenle hizmete girdi.

Kar yağışına rağmen yoğun bir katılımla gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, ilçe genelinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bakıcı, yola 'insana hizmet millete hizmet etmek' düşüncesiyle çıktıklarını aktararak, bu güçle ve aşkla bütün mahallelerde büyük bir çalışma başlattıklarını kaydetti.

Açılışı gerçekleşen saha ile ilgili olarak konuşan Bakıcı, ''Çocuklarımıza burada güzel bir saha olsun dedik. Oyunlarını burada oynasınlar. İnşallah değerli bir futbolcu da çıkarsa da Bozüyükümüzün çok büyük bir reklamı olur. O yüzden burası sadece saha olarak kalmayacak. Önümüzdeki sene Allah nasip ederse seçimleri kazandığımızda da burada yapmayı planladığımız bir kapalı spor salonu yüzme havuzumuz şu anda bakanlıklarda. Bütün dilekçelerimizi verdik. Aynı zamanda buranın üstüne de 4 Eylül ve Yeşilkent'te yaptığımız gibi yürüyüş yollarıyla, yeşil alanlarıyla, havuzlarıyla bir tesis daha kazandırmak istiyoruz. Bizim çalışmalarımız sadece halı sahadan ibaret değildir. İnsanlarımızın rahatça gelebilmeleri için, bütün mahallelere hizmet yapabilmemiz için biz var gücümüzle uğraşıyoruz'' dedi.

Ardından söz alan AK Parti Bilecik Milletvekili Dr. Fahrettin Poyraz ise, Bozüyük'ün her noktasını en rahat şekilde yaşanabilecek bir ortama dönüştürmek için çalıştıklarını söyledi. Poyraz, ''Bozüyük'ün her yeri bizim evimiz. Belediyecilik anlamında burada vatandaşlarımızın çocukları dışarı çıktığında oynayabilecekleri oyun alanları olacak. Spor yapabilecekleri spor tesisleri olacak. Her mahallemizin birçok ihtiyacını karşılayabilecek mahalle konakları olacak. 8 ay içerisinde arkadaşlarımız gayret ettiler. Şu anda 10'a yakın projenin temelini attılar. Bir kısmını bitirdiler, bir kısmını da bitirmek üzereler. Orta ve uzun vadede Bozüyüklü hemşehrilerimize yakışır daha birçok işimiz var. Yeter ki biz bir ve beraber olalım. Yeter ki birbirimize inanalım ve güvenelim" diye konuştu.

Konuşmaların ardından mahallelilerle birlikte açılışı yapılan sahada gösteri maçı oynandı. Kar altında oynanan Milletvekili Poyraz ile Başkan Vekili Bakıcı'nın rakip takımlarda yer aldığı gösteri maçı, Milletvekili Poyraz'ın takımının 5-4 üstünlüğü ile sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber