Adana'da inanılmaz dolandırıcılık

Adana'da babalarının emekli parasını çeken biri engelli iki kadının 2 bin 500 lira parasını zarfçılık yöntemiyle çalan 2 kişi kayıplara karıştı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Aralık 2013 11:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Adana'da inanılmaz dolandırıcılık

Adana'da babalarının emekli parasını çeken biri engelli iki kadının 2 bin 500 lira parasını zarfçılık yöntemiyle çalan 2 kişi kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Çınarlı Mahallesi'nde Ziyapaşa Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, engelli Türkan A. (50) ile Fahriye Ö. (70) babalarından kalan ve 3 aydan 3 aya aldıkları emekli maaşını çekmek için banka şubesine gitti. Bu sırada iki kişi de kadınları takibe başladı. Kadınlardan Türkan A., bin 200 lira, Fahriye Ö. ise bankadan bin 300 lira para çekip bir çantaya koydu. Bu arada kadınları takip eden kişilerden biri kadınların gittiği istikamete bir çorabın dışına bir miktar para sarıp içine de kağıt koyarak kaldırıma attı. Kadınlar kaldırımdan geçerken parayı bulup çantalarına koydu. Bu arada şahıslardan biri gelip parayı alırken kadınları gördüğünü söyledi. Bunun üzerine kadınlar şahıs ile sohbet ederek gitmeye devam ederken diğer kişi de gelerek "Ben buradan geçerken paramı düşürmüşüm, çoraba sarılı haldeydi" dedi. Kadınlar parayı görmediklerini söyleyerek, "İnanmazsan çantayı açayım bakın" dedi. Kadının çantayı açmasıyla birlikte şahıs çanta içindeki 2 bin 500 lira parayı alıp kaçtı. Kadınlar ise hemen polisi arayarak dolandırıldıklarını söyledi.

Polis olay yerine geldiğinde kadınlardan dolandırıcılığın nasıl meydana geldiğini öğrendi. Bu arada 2 bin 500 lirayı çaldırdıkları için gözyaşlarını tutamayan kadınlar, olayı polise anlatırken de birbirini suçlayarak kendi aralarında tartıştı. Polis çevredeki güvenlik kameralarını inceleyip dolandırıcıların eşkalini belirleyerek, onların peşine düştü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber