Yanan evden çıkamadı

Edirne’nin Keşan ilçesinde bir evde çıkan yangında, ev sahibi yanarak feci şekilde can verdi. Yanarak

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Aralık 2013 13:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yanan evden çıkamadı

Edirne'nin Keşan ilçesinde bir evde çıkan yangında, ev sahibi yanarak feci şekilde can verdi. Yanarak hayatını kaybeden şahsın, yangın sırada kapıdan çıkmaya çalıştığı anlaşıldı.

Edinilen bilgiye göre; Aşağı Zaferiye Mahallesi Yıldız Sokak'ta Seçkin Ayral'ın (41) ikamet ettiği evde bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Çıkan yangın kısa sürede büyürken, evden çıkan duman ve alevleri gören vatandaşlar ise durumu, İtfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, evin içersinde bir kişi olabileceği bilgisine ulaşıldı. Olay yerine ambulans çağırıldı. Yapılan tüm aramalara evin içindeki yoğun dumandan dolayı kimse bulunamadı. Daha sonra ise yangının söndürülmesinin ve dumanların azalmasının ardından evin giriş kapısının yanında yanmış ve tanınmayacak hale gelmiş bir ceset bulundu.

Yapılan araştırmaların ardından yerde bulunan cesedin, Seçkin Ayral'a ait olduğu tespit edildi. İtfaiye ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından yangın kısa bir süre içinde söndürülürken, ev ise kullanılmaz hale geldi.

KAPIDAN ÇIKMAYA ÇALIŞMIŞ

Yangında yanarak feci şekilde can veren Seçkin Ayral'ın yangın çıktıktan sonra, yattığı odadan çıkarak evden çıkmak istediği ancak üzerine çöken çatı nedeniyle evin giriş kapısında yere düşerek hayatını kaybettiği tahmin ediliyor.

ANNE VE BABASI KAZADA ÖLDÜ

Seçkin Ayral'ın annesi Nevriye ve Babası Günay Ayral'ın 2009 yılında Edirne'nin Keşan İlçesi'ne bağlı Büyükdoğanca köyünde meydana gelen bir trafik kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi. Öte yandan Seçkin Ayral'ın müzisyenlik yaptığı ancak işlerinin yeterli olmamasından dolayı ise son zamanlarda boyacılık yaptığı ve evde tek başına yaşadığı öğrenildi.

Ayral'ın komşuları ise Seçkin Ayral'ın zaman zaman eve gelmediğini ve elektriklerinin kesik olması nedeniyle evde mum yakarak oturduğunu söyledi.

Seçkin Ayral'ın cesedi, olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından Keşan Devlet Hastanesi Morgu'na daha sonra ise kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla İstanbul'da bulunan adli tıp kurumuna gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber