Huzurevi sakinleri mezuniyet cübbesi giydi

Kocaeli Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu öğrencileri, "Toplumsal Sorumluluk Projesi" dersi kapsamında "Gelecekten Geçmişe Uzanan Eller" adlı projede huzurevi sakinlerini ağırladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Aralık 2013 14:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Huzurevi sakinleri mezuniyet cübbesi giydi

Kocaeli ve Gölcük Huzurevi sakinlerinin yaşadığı heyecana ortak olan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da katılımcılara teşekkür belgelerini ellerini öperek verdi.

Kartepe Park Otel'de gerçekleşen huzurevi sakinleri ile öğrencilerin buluşmasına Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da ortak oldu. Kocaeli Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okul Müdürü Doç. Dr. Işıl Altun nezaretinde, "Toplumsal Sorumluluk Projesi" koordinatörü Öğretim Görevlisi Ayfer Özmen'in öncülüğünde "Geçmişe Uzanan Eller" adlı projede kapsamında öğrenciler Kocaeli ve Gölcük Huzurevi sakinlerini ağırladı.

Üniversiteyi gezip mezuniyet cübbesi giyen huzurevi sakinlerine öğrenciler müzik dinletisi verirken yaşlılara çeşitli hediyeler verildi ve ikramda bulunuldu. Huzurevi sakinlerinden İzzet Özer, huzur evi nedir ve ne değildiri anlattığı selamlama konuşmasında bu buluşmayı düzenleyen öğretim görevlileri ve öğrencilere ve katkı sağlayan Kartepe Belediyesi'ne teşekkür etti.

Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, "Gençlerimizle en değerli büyüklerimiz olan yaşlılarımız bir araya getirilmiş. Yaşlılarımız gençlerden enerji alıp gençliklerini yaad etmesi yanında gençlerimiz de ileri yaşları düşünecekleri bir projenin uygulandığını gördük. Büyüklere sahip çıkmanın yalnızca devletin görevi değil asıl sıcaklığı veren insanların kalpten, gözden bakışla verdikleri sıcaklık olan şefkat duygularının sağlanması önemlidir. Burada bu sağlanıyor. Gençliğin kıymetini bilirken ileri yaşlara da hazırlanmak gerekli, bu proje bunları hatırlatarak sizleri hayatın gerçekleri ile yüz yüze getiren bu çalışmada emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber