Çelik: 'MHP kanla besleniyor' demedim

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 23 Nisan 2006 03:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MHP: Sezer densiz Milli Eğitim Bakanını azletsin 22.04.2006

Sayın; Fatih Altaylı/ Sabah Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni
Sayın; Oğuzhan Beyaz / Takvim Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni

Gazetenizin bugünkü nüshasında Okan Müdderisoğlu imzasıyla manşetten verilen ?Uzattığı eli ısırdılar? başlıklı haberle ilgili olarak bazı konuların düzeltilmesi gerekmektedir.

Gazetenizin bugünkü nüshasında Okan Müdderisoğlu imzasıyla yayınlanan ?MHP kanla besleniyor? başlıklı haberdeki bazı konuların düzeltilmesi gerekmektedir.

21. Dönem milletvekili iken Parlamento'da düzenlediğim bir basın toplantısında da ifade ettiğim gibi; birbirine zıt partiler birbirlerinden etkilenirler ve birbirlerinden beslenirler. Ülkemizde antidemokratik şartların arttığı dönemlerde biribirinin tezi ve anti-tezi konumundaki partiler büyür ve gelişir. Ülkede demokratik ortamın gelişmesi ile birlikte marjinal partilerin hayatiyetlerini sürdürmeleri zorlaşır hatta imkansızlaşır. Bu düşüncelerimi Sayın Okan Müdderisoğlu ile yaptığım sohbette de paylaştım. Bu özel olarak yapılmış bir açıklama değildir.

Ancak sohbetimizin hiçbir yerinde ?MHP kan kokusu barut kokusu ile büyür? ifadesini kullanmadım. Bu ifade haddi aşan bir ifadedir.

Yukarıdaki bilgiler ışığında haberinizin yeniden gözden geçirilmesini ve bu açıklamanın gazetenizde aynı yer ve aynı büyüklükte yayımlanmasını dilerim.

Saygılarımla?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber