Cinsel istismar iddiasına 3 gözaltı

Urla ilçesinde 4 kız çocuğuna "cinsel istismarda bulunulduğu" iddiasıyla ilgili soruşturmada 3 kişi daha gözaltına alındı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 12 Aralık 2013 21:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Cinsel istismar iddiasına 3 gözaltı

Urla ilçesinde 18 yaşından küçük 4 kız çocuğuna "cinsel istismarda bulunulduğu" iddiasıyla ilgili soruşturmada 3 kişi daha gözaltına alındı.

Urla'ya bağlı Bademler köyündeki cinsel istismar iddialarına ilişkin soruşturmayı derinleştiren savcılık, devlet korumasına alınan kızlardan C.N'nin, "birçok kişiyle birlikte olduğunu" beyan etmesi üzerine, soruşturma kapsamında yeni yakalama kararları çıkarttı.

Bu kapsamda, C.N'nin ifadesinde adı geçen 34 yaşındaki E.Ö, 14 yaşındaki U.Ö. ile lise öğrencisi 16 yaşındaki A.T, bugün gözaltına aldı.

Suçlamaları kabul etmeyen 3 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

-Olay-

Urla ilçesi Bademler köyünde H.K'nın evine operasyon düzenleyen ekipler, bilgisayarda yaptıkları incelemede 4 kız çocuğuna ait cinsel içerikli görüntü tespit etmiş, bunun üzerine 6 kişi gözaltına alınmıştı.

Jandarmadaki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Haydar K. (49) ve Zeynep T. (39) çıkarıldığı mahkemece tutuklanmış, S.N. ve A.Ş.P. savcılık talimatıyla E.T. ve Ö.N. ise mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Kız çocukları, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce koruma altına alınmıştı.

Muhabir: Mustafa Yıldırım, Ufuk Kırabalı

Yayınlayan: H. İbrahim Uyar

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber