Ankara'daki gösteriler yağmur nedeniyle iptal edildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Nisan 2006 12:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 19 Mayıs Stadyumu'nda düzenlenen törenin gösteriler bölümü, yağmur nedeniyle iptal edildi.

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in katıldığı 19 Mayıs Stadyumu'ndaki tören, Çelik başkanlığındaki Ankara Valisi Kemal Önal, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Garnizon Komutanı Korgeneral Saldıray Berk'ten oluşan heyetin üstü açık bir arabayla stadyumda tur atarak çocukların bayramını kutlaması ile başladı.

İstiklal Marşı ve öğrenci andının okunmasından sonra Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı. Çelik'in konuşması sırasında yağmur yağmaya başlaması üzerine tribünlerdeki bir grup öğrenci, alkışlarla tempo tuttu.

Çelik'in konuşmasının ardından Jandarma Bandosu bir gösteri yaptı. Yağmurun hızını arttırması üzerine 23 Nisan Kutlama komitesini oluşturan yetkililer, programı hızlandırma kararı aldı ve öğrencilerin tören geçişi başlatıldı.

Yağmurun daha da hızlanması üzerine törene katılan öğrencilerin büyük bölümü, tören geçişi sırasında ıslandı. Bu sırada Milli Eğitim Bakanı Çelik ve protokoldekiler, öğrencilerin geçişlerini alkışlayarak ve elleriyle "çabuk olun" şeklinde işaret yaparak izlediler.

Tören geçişi hızla yapıldıktan sonra, törenin gösteriler bölümünün yağmur nedeniyle iptal edildiği anons edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber