Kaymakamı 'Artık yeme' diye azarladı

Haber Giriş : 24 Nisan 2006 08:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Alanya'da sahne alan Gülşen, ön masada oturan kaymakam Günhan Sarıkaya'yı "Çok yemek yiyorsunuz, sinirim bozuluyor" diye azarladı. Kaymakam salonu terk etti.

Alanya'daki bir otelde düzenlenen gecede sahne alan şarkıcı Gülşen, salondaki gürültüden rahatsız olunca konuklara dönerek, "Ben şarkı söylerken lütfen yemek yemeyin" diye çağrıda bulundu. Bu çağrıyı özellikle sahnenin önündeki masada oturanlara yapan Gülşen, konuklardan birini "Çok yemek yiyorsunuz, siz gözüme çok batıyorsunuz. Bu da sinirlerimi bozuyor" diye azarladı. İşte o an salondan kahkahalar yükseldi. Gazeteciler, Gülşen'e, eleştirdiği kişinin Alanya Kaymakamı Günhan Sarıkaya olduğunu açıkladı. Fakat ünlü sanatçı hakaretlerini sürdürünce,
kaymakam Sarıkaya hışımla yerinden kalkarak Gülşen'in karşısına dikildi. Kaymakam Sarıkaya, "Burada yemekli bir eğlence var. Hem yemek yeriz, hem de şarkı söyleriz. Sizin hakaret etmenizi gerektirecek bir olay yok" diye sert bir çıkış yaptı. Gülşen ise, "Özür dilerim. Ben bir saygısızlık yapmadım. Yiyeceklerinize karışamam ama sizin kaymakam olmanız bir şeyi değiştirmez" dedi. Bunun üzerine kaymakam Sarıkaya, eşini de alarak toplantıyı terk etti.

sabah

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber