MEB Müsteşarı Tekin, iddiaları yargıya taşıyacak

MEB Müsteşarı Yusuf Tekin, bir gazetede hakkında yer alan iddiaları, yargıya taşıyacak

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Aralık 2013 12:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
MEB Müsteşarı Tekin, iddiaları yargıya taşıyacak

YILDIZ AKTAŞ - Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Müsteşarı Yusuf Tekin, bir gazetede hakkında yer alan iddiaları yargıya taşıyacak.

Tekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gazetede yer alan "fişleme" iddialara ilişkin dün bir basın açıklaması yaptıklarını anımsatarak, habere konu olan iddiaların gerçek olmadığını vurguladı.

Konuya dair Bakanlığın hukuki yollara başvuracağının altını çizen Tekin, "Müşavirliğimiz inceliyor. Bakanlık haberde adı geçen çalışanların yargı hakkı mahfuz olmak üzere hukuki yollara başvuracak. Ayrıca ben ilgili yayın organına bugün itibariyle tekzip gönderdim. Kişilik haklarıma yönelik yalan ve iftira dolu haberlere yer vermeleri, bu haberlerin yayılmasına neden oldukları gerekçesiyle suç duyurusunda bulunup, tazminat davası açacağım. İlgili haberde adı geçen arkadaşlardan da olayı yargıya taşıyacak olanlar var"dedi.

Haberde geçen türden bir talimatının olmadığını, bu türden bir belgenin asla hazırlanmadığını dile getiren Tekin, iddiaların alenen iftira ve yalan olduğunu, haberde kişisel haklarına saldırıda bulunulduğunu söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber