Konya'da intihar girişimi

Konya’da bir inşaatın 11. katına çıkarak intihar girişiminde bulunan genç, polis tarafından ikna edilerek aşağıya indirildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Aralık 2013 10:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Konya'da intihar girişimi

Konya'da bir inşaatın 11. katına çıkarak intihar girişiminde bulunan genç, polis tarafından ikna edilerek aşağıya indirildi.

Olay, akşam saatlerinde merkez Meram ilçesi Yenice Mahallesi Azerbaycan Caddesi üzerinde bulunan inşaat halindeki bir binanın 11. katında meydana geldi. İddiaya göre, A.Y. (16) polis tarafından sokakta kavga olayına karıştığı için ifadesi alınmak üzere Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Polis, ifadesinin ardından A.Y.'yi babası K.Y'ye teslim etti. Çocuk Şube Müdürlüğü çıkışında babasıyla A.Y. arasında tartışma yaşandı. Tartışma sonrası babasının yanından ayrılan A.Y., inşaat halinde bulunan bir binanın 11. katına çıkarak intihar etmek istedi. Olayı gören vatandaşlar, sağlık ve polis ekiplerini arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis, 11. katta bulunan A.Y.'yi yanına çıkarak ikna etmeye çalıştı. Uzun süren çalışmalar sonucu A.Y. ikna edilip aşağıya indirilerek ambulansa bindirildi. Genç, daha sonra ifadesi alınmak üzere Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber