Kapıdan satış yapanlara dikkat

Edirne Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden yapılan açıklamaya göre evleri dolaşarak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nden geldiklerini ifade eden kişilere itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Aralık 2013 17:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kapıdan satış yapanlara dikkat

Edirne Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr.Dr. Açıkgöz konu ile ilgili yaptığı açıklamada vatandaşları kurumun adını kullanarak satış yapmak isteyen şahıslara karşı uyararak "Kurumumuz zaman zaman Sağlık Bakanlığı politikalarını halkımıza ulaştırmak, MHRS randevu sistemini anlatmak, hastalarımızın hastanelerimizden aldığı hizmetlerden memnuniyet veya memnuniyetsizliklerini değerlendirmek amacıyla böylesi çalışmalar yapmaktadır. Ancak hiçbir zaman bir ürünü tavsiye etmek veya da satışına aracılık etmek gibi bir faaliyet göstermemektedir. Adımızın kullanılarak halkımızın kurumumuz üzerindeki duygularının istismar edilmesini kınamaktayız. Bu tür konulara karşı dikkatli olunması hususunda sayın vatandaşlarımıza uyarıyı bir görev bilmekteyiz" dedi.

Genel Sekreter Opr. Dr. Açıkgöz her türlü ihbar için genel sekreterliğin veya kolluk kuvvetlerinin aranması gerektiğini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber