Yerköy'de trafik işaret levhaları yenileniyor

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde asfalt yol ve kaldırım çalışmalarının tamamlandığı caddelerde trafik işaret levhaları yenileniyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Aralık 2013 23:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yerköy'de trafik işaret levhaları yenileniyor

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde asfalt yol ve kaldırım çalışmalarının tamamlandığı caddelerde trafik işaret levhaları yenileniyor.

Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, trafik levhalarının uygulanabilmesi için yolun hazır olması gerektiğini belirterek, " Yol ve asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından biz de levhalarımızı yerleştiriyoruz. İlçe Trafik Komisyonu kararları doğrultusunda yolların olmazsa olmazı trafik işaret levhaları, yeni oluşan otopark, tek yön trafik akışı ve diğer trafik kurallarının belirtilmesi konusunda vatandaşımızın alışabilmesi cadde ve sokaklarımızda trafik levhalarını yerleştiriyoruz" dedi.

Trafik işaret levhalarının sürücülerin gece ve gündüz rahatlıkla görebileceği şekilde yerleştirildiğini ifade eden Ağaoğlu, "Levhalar, en üst kalitede ve uzun ömürlü malzemeler kullanılarak imal ediliyor. Yerköy'ün dört bir tarafında ihtiyaç duyulan yerlere trafik işaret levhalarını yerleştireceğiz" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber