Sayaç kampanyasına vatandaşlardan yoğun ilgi

Özelleştirme sonrası gerçekleştirdiği birçok uygulama ve kampanya, tüketiciler tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin ücretsiz sayaç kampanyası 31 Aralık’ta bitiyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Aralık 2013 23:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sayaç kampanyasına vatandaşlardan yoğun ilgi

Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt, Şırnak illerinin elektrik dağıtım şirketi olan Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin Kasım ayı içerisinde başlattığı sayaç kampanyası 31 Aralık 2013 tarihinde sona erecek. Kampanyanın son günlerinin yaklaşmasıyla yaşanan yoğunluğu önlemek için DEDAŞ İl Müdürlüğü servislerde personel sayısını 2 katına çıkardı.

Kampanyanın bitmesine kısa süre kala sayaç kampanyasından yararlanmak isteyen Şanlıurfalı vatandaşlar, DEDAŞ İl Binasına gelerek işlemlerini tamamlıyor.

Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılanan kampanyadan faydalanmak isteyen müşterilerine daha iyi hizmet etmek amacıyla DEDAŞ Şanlıurfa Müdür Yardımcısı Murat Dursun, servisleri gezerek kampanyanın son durumu ile ilgili bilgiler aldı.

Yeni abone olmak isteyenler, aboneyi kendi ismi üzerine almak isteyenler ile sayaç affından yararlanmak için DEDAŞ Şanlıurfa il binasına gelen vatandaşlara daha iyi hizmette bulunmak için servislerde personel sayısını 2 katına çıkardıklarını belirten Müdür Yardımcısı Dursun, "Son günler yaklaştığı için yoğunluk artmasıyla birlikte gelen vatandaşların işlemlerini hızlandırmak için personel sayısını artırdık. Gelen vatandaşların işlemlerini daha sağlıklı yürütmesi amacıyla da personel tahsis ettik. Ayrıca öğle arasında da işlemler devam edecek. Vatandaşlarımızdan ricamız son günü beklemeleri yönünde" dedi.

DEDAŞ'ın sayaç kampanyası 31 Aralık Salı günü sona erecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber