Ödemiş emniyeti liselilerin yanında olmaya devam ediyor

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği tarafından yürütülen lise öğrencilerine yönelik seminerler devam ediyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Aralık 2013 10:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ödemiş emniyeti liselilerin yanında olmaya devam ediyor

Geçtiğimiz haftalarda Ödemiş Kız Meslek Lisesi, Ticaret Meslek ve Endüstri Meslek liselerinde yapılan seminerlerin son ayağı Ödemiş Ticaret Odası Anadolu Öğretmen Lisesi'nde yapıldı.

Toplum Destekli Polis Büro Amirliğinden Mehmet Kabakoz, Erkan Gencay ve Faruk Yalım öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere bilişim suçlarından ve kötü alışkanlıkların nasıl yollarla geldiğini anlatan Mehmet Kabakoz, öğrencilere emniyet olarak sürekli yanlarında olduklarını aktardı.

Polis memuru Mehmet Kabakoz, "Sizler belli sınavlardan geçerek bu okulda okumaya hak kazanmış öğrencilersiniz. Siciliniz pırıl pırıl dersleriniz güzel hepiniz gelecekte bu ülkeyi yönetecek güzel mesleklere sahip olacak insanlarsınız. Bu yaşlarda sizlere kötü alışkanlıklar sağlayacak bazı çevreler çevreniz de olabilir bu gibi durumlarda öğretmenlerinize ve bizlere hemen haber vereceksiniz. Arkadaşlarınızdan birisinin bir kötü alışkanlığı var ise onu saklamak değil bizlere söyleyerek o arkadaşınıza daha iyi arkadaşlık yapmış olacaksınız.

Biz bu seminerlerimizi daha çok Ödemiş'in merkezinde olan meslek liselerinde yapıyoruz. Ancak sizin okulda da sosyal medya üzerinden bir takım olumsuz yazılar yazan arkadaşlarınız olmuş bilişim suçundan uzak durum. Pırıl pırıl sicilinizde herhangi aksi bir durum bulunmasın geleceğiniz için hayatınız için çok önemli bir durum. Bu durumu şu anki gibi pırıl pırıl korumanın savaşını verin. Dersleriniz ile sosyal hayatını ile güzellikler ile uğraşın. Önünüz de üniversite var. Başarılı bir üniversitede başarılı birer öğrenci olacaksınız biz bunu biliyoruz. Kötü alışkanlıklardan ve suçlardan uzak durun. Hepinize başarılar diliyorum" dedi. Okul Müdürü İlhan Koca ise emniyet mensuplarına okulu adına teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber