Üniversitede mizah tadında eğitim

Kilis 7 Aralık Üniversitesi’nde Riccon İlhan Doğan tarafından “Beden Dili ve Düşünce Okuma Teknikleri” semineri verildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Aralık 2013 10:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Üniversitede mizah tadında eğitim

7 Aralık Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu'nda düzenlenen seminer 3 farklı oturumda gerçekleştirildi. Gün boyu süren seminerin ilk oturumu kamu personeli ve güvenlik personeline yönelik, ikinci oturumu üniversite öğrencileri ve ortaöğretim son sınıf öğrencilerine yönelik, son oturumu ise hem üniversite yöneticilerine hem de il genelindeki yöneticilere yönelik olarak düzenlendi. Her oturumu dolu dolu geçen ve izleyicilere mizah tadında bir eğitim veren İlhan Doğan'a hem çalışanlar hem de öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. İlhan izleyicilere "Riccon Tekniği ile İletişim Tekniği, Öfke Kontrolü, Stres ile Baş Etmek, Motivasyon, Yüz ve Mimik Okuma, Temel Yönetim Becerileri ve Beden Dili" konularında eğitim verdi.

İlhan Doğan, program sonunda izleyiciler için kitaplarını imzaladı. Seminere 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç, İl Emniyet Müdürü Mehmet Akpınar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, akademisyenler, öğretim üyeleri ile öğrenciler katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber