İntihara kalkışan genci, iş adamı vazgeçirdi

Zonguldak’ın Kilimli ilçesinde intihara kalkışan F.G. isimli genç adam, AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Ümit Velioğlu tarafından ikna edilerek çatıdan indirildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Aralık 2013 12:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İntihara kalkışan genci, iş adamı vazgeçirdi

Kilimli İlçesindeki bir binanın 8. katına çıkan F.G. isimli genç adam, ekonomik bunalımda olduğunu ifade etti. Elindeki dosya ile intihara kalkışan genç, olay yerine çağırdığı iş adamı Ümit Velioğlu ile görüşmek istediğini ifade etti.

Olay yerine gelen iş adamı Ümit Velioğlu, bir süre F.G. ile görüştü. Genci ikna eden işadamı, olay sonrası bazı iddialara açıklık getirdi. İntihara kalkışan F.G. ile daha önce görüşmediğini ve şirketinde çalıştığı yönündeki iddialarında gerçek dışı olduğunu ifade eden Velioğlu, şöyle dedi:

"Kilimli İlçe Emniyet Müdürlüğünün beni araması sonucu bilgi sahibi olduğum ve intihara teşebbüs eden şahsın benimle görüşmek istediğinin tarafıma bildirilmesi ve benden yardım istenilmesi üzerine derhal olay yerine giderek ve Allah rızası için müdahalede bulunarak ilgili şahsı ikna ettim. Kilimli Polis Merkezi Amiri Hanifi Sever ile birlikte şahsı intihar teşebbüsünden vazgeçirdim. İntihara teşebbüs eden şahsın şirketimde çalıştığı ve 5 aydır maaş alamadığı şeklinde mesnetsiz bir haber yaparak bu olayı aleyhimde kullanmaya çalışmışlardır. Halbuki söz konusu şahıs benim şirketimde çalışmadığı gibi şu anda da hiçbir yerde çalışmamaktadır. Ayrıca kendisi Zonguldak'ta bir süre önce 12 Katlı İş Merkezinde ve 2010 yılında Devrek'te benzer bir teşebbüste bulunmuştur."

İNTİHAR TEŞEBBÜSÜ ÖĞRENCİLERİN OBJEKTİFİNDE

Öte yandan olayın yaşandığı yerin yakınında okuyan Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Zonguldak Meslek Yüksekokulu Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümü öğrencileri Ömer Altan, Gizem Bulut ve Tuğçe Karacakoyun, intihara teşebbüs anını saniye saniye kaydettiler. Olayın heyecanını yaşayan öğrenciler, "Biz olayı haber alır almaz olay yerine gittik. Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölümü okuyoruz. Bu sebeple fotoğraf makinelerimiz ve kameralarımıza olayı kaydettik. Bizim için de bir deneyim oldu" diye konuştular.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber