Yangında zehirlenen 8 kişi hastaneye kaldırıldı

Gaziantep'te Suriyelilerin kaldığı evde çıkan yangında 2 çocuğun da aralarında bulunduğu toplam 8 kişi dumandan zehirlenince, hastaneye kaldırıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Aralık 2013 15:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yangında zehirlenen 8 kişi hastaneye kaldırıldı

Kozanlı Mahallesi Soğanlıbucağı Sokak'ta bulunan bir apartmanın 4. katında yangın çıktı. İddiaya göre, burada ikamet eden Suriyeli Muhammet Filinta evden çıktıktan sonra eşi de 2 çocuğunu bırakarak komşusuna gitti. Daha sonra evden yükselen dumanları fark eden çevredeki vatandaşlar eve girmeye çalıştı.

Hemen çağrılan itfaiye ekipleri olay yerine gelip kapıyı kırarak içeri girdi. İtfaiye erleri dumandan etkilenen iki çocuğu kurtararak, olay yerine gelen sağlık ekiplerine teslim etti. Bu sırada çocukları kurtarmaya çalışan Suriye uyruklu 4 kişi ile birlikte iki Türk vatandaş da dumandan zehirlendi.

Olay yerine takviye gelen sağlık ekipleri dumandan zehirlenen şahısları alarak hastaneye götürdü. Hastanede tedavi altına alınan 8 kişiden 2 çocuğun durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. İtfaiye ekipleri soğutma çalışmalarının ardından olay yerinden ayrılırken, polis tarafından evde incelemeler yapıldı.

Görgü tanıkları, evde iki çocuğun yalnız bırakıldığı sırada yangının çıktığını ve itfaiyenin yardımıyla yaralıların kurtarıldığını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber