Gültepeli çocuklar uzay kampında

Konak Belediyesi, Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde gerçekleştirdiği projeler ile küçükten büyüğe hemen herkesle mutluluğu paylaşıyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Aralık 2013 12:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gültepeli çocuklar uzay kampında

Konak Belediyesi, Sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde gerçekleştirdiği projeler ile küçükten büyüğe hemen herkesle mutluluğu paylaşıyor.

Gültepe semt merkezi'ndeki etüt öğrencileri uzay kampı turu yaparak yaşamlarında ilk kez farklı bir ortamda keyifli bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar. Bir günlük etüt programını Türkiye'de sadece

Gaziemir'de bulunan uzay kampında geçiren çocuklar unutamayacakları bir gün yaşadı.

Türkiye'nin astronomi, uzay bilimleri ve teknolojileri alanında eğitim veren ilk ve tek eğitim merkezi olan Uzay Kampı çocukların bir hayli ilgisini çekti. Çok eksenli simülatörlerden, ilk astronotlardan füzelere kadar bölgedeki görsel nitelikteki hemen her konu ile ilgili bilgilendirilen çocuklar, uzay hakkında çok şey öğrendiler. Meraklı bakışlarla uzay kampını gezerek farklı bir gün geçirdiklerini belirten Gültepeli çocuklar evde aileleriyle, sokakta arkadaşlarıyla paylaşmak üzere bol bol fotoğraf çekti.

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan göreve geldiği ilk günden beri sosyal aktivitelerle her yaştan insanı mutlu ettiklerini belirterek "Önce insan diyerek başladığımız bu yolda hizmetlerimiz süreklilik kazandı. Tüm Konak halkını bu tür aktivitelerde buluşturacak sosyal projelere imza atmaya devam ediyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber