Kırşehir Belediyesindeki yolsuzluk operasyonu iddiasına cevap

Kırşehir Belediyesinde yaşandığı iddia edilen yolsuzluk söylemlerine Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci cevap verdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Aralık 2013 14:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kırşehir Belediyesindeki yolsuzluk operasyonu iddiasına cevap

Bahçeci, 'Kırşehir Belediyesine yönelik operasyon söz konusu değildir. Biz şeffaf belediyecilik yapıyoruz' dedi.

Kırşehir Belediyesi işletmesi olan Hılla Nilüfer Parkta gazetecilerle bir araya gelen Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehir'de bir belediye başkan aday adayının Halk Tv'de söylediği yolsuzluk ve başkan yardımcılarının adliyede olduğu duyumu üzerine açıklamada bulundu.

Bahçeci, "Maalesef bir televizyon kanalında bir aday adayı Kırşehir Belediyesinde operasyon olduğunu iki başkan yardımcısının göz altına alındığını on personelin tutuklandı gibi açıklamalar yapmış.

Gerçekten üzüldüm. İşte Başkan Yardımcılarımız da burada hiç olmayan bir şeyi olmamış bir şeyi çıkıp duyumlarla kamuoyu ile paylaşmak herhalde siyaset adamlarına yakışmaz diye düşünüyorum. Bu hiç kimseye kar da getirmez. Ama biz hiçbir zaman dedikodunun peşinde olmadık. Dedikodu bizim hiçbir zaman gündemimizde olmadı. Dedikodunun gündemini belirleyenler açısından da bunun doğru bir şey olmadığını ifade etmek isterim.

Elhamdülillah beş yıllık süreç içerisinde veremeyeceğimiz hiçbir hesap olmadı. Memurluk yapan herkes bilir ki attığı her imzanın belki bir gün hesabını vermesi gerekebilir. Kesinlikle Kırşehir Belediyesinde böyle bir operasyon ne de bir tutuklama yada göz altına alma yaşanmadı.

Maalesef topluma bu tür çamur at izi kalsın politikaları ile yön vermek isteyenler bu şehre zarar veriyorlar" şeklinde konuştu.

Siyasi partilere ve adaylara mesaj vermek istediğini belirten Bahçeci, "Bir tane Kırşehir var. Yaşar Bahçecinin Belediye Başkanı olması önemli değil, Ahmet'in, Mehmet'in başkan olması önemli değil, önemli olan bu şehrin hizmet almasıdır. Bu şehrin kardeşliğidir beraberliğidir huzurudur. Bir makamı işgal edeceğiz diye kimsenin bu huzur ve kardeşliği bozmaya hakkı yoktur.

Bu tip hatalar mutlaka oluyor onları da hoş görüyoruz ama dikkatli olmak lazım kalbimiz geniş insanlar hata yapabilir" ifadelerini kullandı.

Bahçeci basın toplantısına göz altında olduğu iddia edilen başkan yardımcıları ile birlikte katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber