Ormana moloz dökerken yakalanan vatandaşa ilginç ceza

İstanbul’da ormana moloz dökerken yakalanan bir vatandaş suçüstü yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Ocak 2014 14:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ormana moloz dökerken yakalanan vatandaşa ilginç ceza

Kartal Belediyesi Zabıta ekipleri, vatandaşa döktüğü molozları toplatarak hem ilginç bir ceza verdi, hem de çevrenin kirlenmesini önledi.

Kartal Belediyesi, çevreyi kirletene ve kaçak dökümlere karşı denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyor. Kartal Belediyesi Zabıta ekipleri, sit alanı olan Aydos çevresinde denetimlerine devam ederken İ. T. adındaki kişinin, traktör dolusu inşaat hafriyatını Aydos ormanına götürdüğünü tespit etti. Zabıta ekiplerince takibe alınan İ. T. inşaat hafriyatını Aydos ormanına dökerken Kartal Belediyesi Zabıta ekiplerini fark etti.

Uzun süren kovalamacının ardından Zabıta ekipleri, araç sürücüsünü yakalayıp 5326 sayılı Kabahatler Kanunu uyarınca ceza kesti. Ayrıca vatandaşın döktüğü molozlar zabıta tarafından toplatılarak, traktöre geri yüklendi.

Kartal Belediyesi Zabıta ekiplerince Aydos bölgesinde gece gündüz aralıksız denetimler devam ederken Zabıta Müdürlüğü'nden sorumlu başkan yardımcısı Ayşe Çiğdem Ertan, vatandaşlara, hafriyat ve moloz gibi atıklarını belediyeye bildirmeleri ya da yetkilendirilmiş firmalar aracılığıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait döküm sahasını kullanmaları konusunda uyarıda bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber