Çağrı Merkezi'nde güldüren diyaloglar

Vatandaşların istek, dilek ve şikayetlerini alıp, çözümüne katkı sağlamak amacıyla hizmet veren çağrı merkezlerinde zaman zaman ilginç diyaloglar yaşanıyor. Çağrı merkezi çalışanları fıkralara konu olacak taleplerle karşılaşıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ocak 2014 12:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çağrı Merkezi'nde güldüren diyaloglar

2011 Şubat ayından itibaren 8 kişilik ekiple Beylikdüzü'ne hizmet veren Beylikdüzü Belediyesi Çağrı Merkezi'nde vatandaşların istek ve şikayetlerini alan çağrı merkezi çalışanları, çok ilginç diyaloglarla karşı karşıya kalıyor. Ortalama olarak günlük 300 çağrının geldiği çağrı merkezi, bazen fıkralara konu olacak taleplerle karşılaşıyor.

Kimi vatandaş uzaktaki sevgilisine gitmek için belediyenin hafriyat kamyonunu bile göze alırken, kimisi evinin anahtarını içeride unutup, çilingirle kapıya zarar vermemek için itfaiye istiyor; kimi de ağaca düşen çarşafı için belediye ekiplerini çağırıyor.

"EKİPLERİN BOYLARI KISA, EKİP YERİNE VİNÇ İSTİYORUM"

Ağaç budanma talebi olan ev sahibi, ağaç budamaya gelen ekipleri beğenmeyerek ekiplerin boylarının kısa olması nedeni ile şikayette bulundu. Ekiplerin yerine vinç isteyen ev sahibi, diğer evlere uzun boylu çalışanların gönderildiğini belirterek sitenin torpilli olup olmadığını sordu.

Anahtarını evde unutan bir vatandaş, "Çelik kapımız yeni, çilingir çağırıp kapıya zarar vermek istemiyoruz. Sizden ricam, itfaiye gönderin balkondan girip kapımızı açsın bize" dedi.

Sevdiğine kavuşmak isteyen diğer bir vatandaş ise, "Cebimde 5 kuruş para olmadan her gün dershaneye gidip geliyorum. Bu bana zor gelmiyor, çünkü artık alıştım. Ama bir kağıt parçası için sevdiğimden uzakta kalmak beni yeyip bitiriyor. Bilet fiyatlarını araştırdım başkanım gidip gelmek 100 liraya mal oluyor. Siz de öğrenci oldunuz, siz de bizim geçtiğimiz yollardan geçtiniz. Ne anlatmak istediğimi çok iyi bilirsiniz. Sizden maddi yönden bir talebim yok çünkü ben dilenci değilim. Sizden isteğim sadece iki haftada ya da ayda 1 kez dahi olsa beni sevdiğime götürmeniz. Hafriyat kamyonunda bile gidebilirim yeter ki onun yanında olabileyim başkanım" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber