Büyükşehir'den Konevi Meydanı ve katlı otoparkı

Konya Büyükşehir Belediyesi, Mevlana Meydanı ve Tarihi Şehir Meydanı’ndan sonra şehrin yeni meydanlarından olacak Konevi Meydanı ve Katlı Otoparkı’nın yapımını sürdürüyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ocak 2014 15:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Büyükşehir'den Konevi Meydanı ve katlı otoparkı

Konya Büyükşehir Belediyesi, Mevlana Meydanı ve Tarihi Şehir Meydanı'ndan sonra şehrin yeni meydanlarından olacak Konevi Meydanı ve Katlı Otoparkı'nın yapımını sürdürüyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Kazım Karabekir Caddesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında bulunan alanda yapımı sürdürülen Konevi Kent Meydanı ve Katlı Otoparkı'nın bölgede yaşanan park sorununu çözerken şehrin yeni çekim merkezlerinden biri haline geleceğini söyledi. Proje kapsamında yer altına 300 araçlık, 3 katlı otopark yapılmakta olduğunu vurgulayan Başkan Akyürek, üst tarafın da kafeteryaları, çocuk oyun alanları ve oturma gruplarıyla meydan olarak hizmet vereceğini ifade etti. Meydanda bulunan Hoca Hasan Camisi'nin yanındaki tuvaletin yerine modern bir tuvalet yapılacağını da hatırlatan Başkan Akyürek, Konevi Meydanı ve Katlı Otoparkı'nın 11 milyon liraya mal olacağını ve yıl içinde tamamlanacağını vurguladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber