Kepez'den Suriye'ye yardım eli

Kepez Belediyesi ve Kutup Yıldızı Gençlik Derneği, Suriyelilere yardım eli uzattı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Ocak 2014 11:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kepez'den Suriye'ye yardım eli

Kepez Belediyesi ve Kutup Yıldızı Gençlik Derneği, Suriyelilere yardım eli uzattı.

Kepez Belediyesi ve Kutup Yıldızı Gençlik Derneği işbirliği ile oluşturulan iki tır insani yardım malzemesi Suriye'ye gönderildi. Yatak, battaniye ve nevresim takımlarının bulunduğu yardımlarla yüklü iki tır Kepez Belediyesi'nin otoparkından hareket etti.Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy, dernek üyeleri ile yardım konvoyunu uğurlayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kutup Yıldızı Gençlik Derneği ile çok güzel bir hayır işine imza attıklarını söyledi. Başkan Tütüncü, kendi topraklarında işkenceye maruz kalan, sıkıntılara göğüs germeye ve iç savaşın can alıcı ortamında hayata tutunmaya çalışan Suriye halkına insanı yardım konvoyunu bir kez daha gönderdiklerini belirtti.

İnsanı yardım tırlarında, 500 yatak, 500 battaniye ve 500 de nevresim takımı yer aldığını belirten Başkan Tütüncü, "Bu malzemeler, çetin kış şartlarının yaşandığı şu günlerde hayata tutunmaya çalışan, savaş mağduru kardeşlerimizin önemli bir ihtiyacını karşılayacaktır" dedi.

Başkan Hakan Tütüncü, bu yardım konvoyunun Suriye halkı ile olan kardeşlik hukuklarını artıracağını da işaret etti.

Yardım konvoyunu, Antalya'da gençlik ve hayır hizmetleri noktasında çalışmalar yapan Kutup Yıldızı Gençlik Derneği ile oluşturduklarını anlatan Başkan Tütüncü, "Yardım kampanyalarında, sosyal faaliyetlerinde onlara destek vermek, birlikte hareket etmek, birlikte yönetim anlayışımızın bir yansımasıdır. İnşallah insani yardım malzemeleri taşıyan tırlarımız, kazasız belasız giderler, kardeşlerimize ihtiyaçları olan malzemeleri ulaştırırlar. Bu yardımımız, bazı kardeşlerimizin mutlu olmasını, yüzlerinde güzel bir tebessümün oluşmasına vesile olur diye düşünüyorum. Kutup Yıldızı Gençlik Derneği'ne hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah böylesi yürek yakan, iç burkan manzaralarla bir daha karşılaşmayız da böylesi yardım konvoylarını bu anlamda değil, daha güzel anlamda yolcu ederiz" diye konuştu.

Kutup Yıldızı Gençlik Derneği Başkanı Melikşah Tuğ da bu yardım çalışmasına desteklerinden dolayı Başkan Hakan Tütüncü'ye teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber