İmam Hatip Öğrencileri, Ak Partili Cuma İçten'i Rabia selamı ile karşıladı

Diyarbakır Kız İmam Hatip Lisesi öğrencileri, okullarını ziyaret eden Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten'i Rabia selamı ile karşıladı. İçten de öğrencilere Rabia selamı ile karşılık verdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Ocak 2014 21:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İmam Hatip Öğrencileri, Ak Partili Cuma İçten'i Rabia selamı ile karşıladı

İçten, sabah saatlerinde Diyarbakır'a gelerek inceleme ve ziyaretlerde bulundu. Havaalanında partililer tarafından karşılanan İçten, daha sonra Kız İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret etti. Öğrenci ve okul idarecileri tarafından kapıda karşılanan İçten, sınıfları tek tek gezdi. "Diyarbakır seninle gurur duyuyor" sloganları ile karşılanan İçten, öğrencilerin sorunlarını dinledi.

Sınıfta ders gören öğrencileri ziyaret eden AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, burada okulun sorunları hakkında bilgi aldı. Öğrenciler İçten'e, okulun kütüphanesinin yetersiz olduğunu ve spor salonlarının olmadığını söyledi. İçten, öğrencilerin bu isteklerini not alarak sorunları çözeceğinin sözünü verdi. Öğrenciler daha sonra Rabia işareti yaparak AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten'le hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sevgi gösterileri eşliğinde okuldan ayrılan Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, daha sonra Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret etti. İçten, burada yaptığı incelemenin ardından Mahalli İdareciler Derneği'ni ziyaret ederek Başkan Ömer Faruk Taş ile bir süre sohbet etti.

"İKİ SAVCI DARBE GİRİŞİMİNDE BULUNDU"

Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan İçten, "17 Aralık'ta bir darbe yapılmıştır. Darbe milli iradeye karşı yapılmış bir darbedir, istikrara karşı yapılmış bir darbedir, Türkiye'nin büyümesinden endişe duyanların yaptığı bir darbedir. Bunun altını çizerek söylemek gerekiyor çünkü 11 yıllık Ak Parti iktidarında bizler kim olursa olsun yolsuzluk yapanlarla ciddi mücadele verdik. 2002 yılında onlarca bankanın içi boşaltıldı. İki savcı bir darbe girişiminde bulundu. Bunun Türkiye'ye maliyeti 120 milyar dolar. Bu para 76 milyonun cebinden çıkan bir paradır. Halk Bankası 87 milyar euroluk bir paranın transferi ile ilgili bir anlaşma yapıyor. Böyle bir olay yaşanıyor" ifadelerini kullandı.

İçten, Zekeriya Öz'ün Başbakanın kendisinden özür dilemesi için iki şahsı gönderdiği yönündeki haberleri değerlendirerek şunları söyledi:

"Bu iddiada adı geçen iki şahıs bunu yalanladı. Sayın Başbakanımız da bunu reddetti. Zekeriya Öz'ün elinde bir belge ve bir bilgi varsa buyursun ortaya çıkarsın. Herkes yalan söylüyor. Zekeriya Öz mü doğru söylüyor? Zekeriya Öz değil miydi, 'Ben kendi paramla Dubai'ye gittim' diyen? Zekeriya Öz'ün buna cevap vermesi lazım. Bir yılda 22 defa yurt dışına çıkıyorsanız bundan daha büyük yolsuzluk yoktur."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber