Başhekim Karaca gazetecilerle kahvaltıda buluştu

Kütahya’nın Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mesut Karaca, ilçede görev yapan yerel ve ulusal gazetecilerle kahvaltıda buluştu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ocak 2014 14:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başhekim Karaca gazetecilerle kahvaltıda buluştu

Kütahya'nın Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mesut Karaca, ilçede görev yapan yerel ve ulusal gazetecilerle kahvaltıda buluştu.

Eynal Kaplıcaları Restoranda samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda çalışan gazetecilerin gününü kutlayan Başhekim Karaca hastanenin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

14 aylık görev sürecinde çalışmalarında ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarından çok büyük yakınlık gördüğünü ifade eden Başhekim Karaca ," Hepinize teşekkür ediyorum. Zor şartlar altında sürdürdüğünüz gazetecilik görevinizde sizlere başarılar temenni ediyorum. Sizler açısından önemli sayılan böyle güzel bir günde birlikte olmak ve dertleşmek için burada toplandık. Davetimize icabet ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Simav basını yıkıcı değil yapıcı eleştirileriyle bizlere her zaman yardımcı olmuştur. Bundan sonra da böyle olmak istiyoruz" dedi.

Simav'da vatandaşlara kaliteli sağlık hizmeti sunmak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade eden Başhekim Karaca, fiziki yetersizliklere rağmen 2013'de yaklaşık 300 bin dolayında vatandaşa poliklinik hizmeti sunduklarını ve bir yıllık süreçte 7 milyon liraya yakın teknolojik cihaz alımıyla hastalara daha kaliteli sağlık hizmeti sunmaya çalıştıklarını söyledi.

Başhekim Karaca, son yıllarda yaptıkları hamlelerle artık hastalarını başka hastanelere sevk etmediklerini ve pek çok hastalığa Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesinde müdahale ettiklerini bildirdi.

Simav'da çalışan gazeteciler ilk kez düzenlenen böylesine önemli bir toplantıya ev sahipliği yapma nezaketini gösteren Başhekim Mesut Karaca ve ekibine teşekkür etti, bu jestin gelenek hale dönüşerek gelecek yıllarda da devam etmesi temennisinde bulundu.

Yemek sonunda başhekim Karaca ve ekibi konuklarını kapıya kadar uğurlayarak nezaket gösterdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber