Muş merkezli uyuşturucu operasyonu

Muş Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda 120 kilo 698 gram esrar ve 98 adet uyuşturucu extacy hap ele geçirildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ocak 2014 11:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Muş merkezli uyuşturucu operasyonu

Muş Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda 120 kilo 698 gram esrar ve 98 adet uyuşturucu extacy hap ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Muş'ta uyuşturucu madde üreten, satan, satışa arz eden şahıs ve suç odaklarına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde, Muş'un Bulanık ve Malazgirt ilçelerinde ikamet eden bazı şahısların ürettikleri esrar maddelerini çevre ilçelerle il dışından gelen şahıslara para karşılığında sattıkları tespit edildi. Bu şahısları yaklaşık 7 aydır takip eden KOM ekipleri, Bulanık ve Malazgirt ilçeleriyle Diyarbakır'ın Lice ilçesi ve Denizli ile Bursa illerinde eş zamanlı operasyon yapıldı. Yapılan operasyonlarda 120 kilo 698 gram esrar maddesi ele geçirilirken, 13 kişi gözaltına alındı. Polisteki ifadelerinin ardından adli makamlara çıkartılan şahıslardan 11'i tutuklanarak Muş E Tipi Kapalı Cezaevi'ne konulduğu belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber