Uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon: 16 kişi tutuklandı

Bitlis merkezli, Tatvan, Van, İzmir ve Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, sokak satıcılarına yönelik düzenlenen eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 25 zanlıdan 16'sı tutuklandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Ocak 2014 16:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon: 16 kişi tutuklandı

Bitlis merkezli, Tatvan, Van, İzmir ve Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, sokak satıcılarına yönelik düzenlenen eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 25 zanlıdan 16'sı tutuklandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerinin, bazı şahısların uyuşturucu madde ticareti yaptığı ve özellikle uyuşturucu maddeleri gençlere sattıkları yönünde bilgiye ulaştı.

Bunun üzerine sokak satıcılarına yönelik planlı çalışma başlatan ekiplerin, Bitlis merkez, Tatvan ilçesi, Van, İzmir ve Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, uyuşturucu madde ticareti yapıldığı değerlendirilen 32 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda 25 zanlıyı gözaltına aldı.

Emniyetteki ifadelerinin ardından "uyuşturucu madde ticareti yapmak ve piyasaya sürmek" suçundan adliye sevk edilen zanlılardan 16'sı tutuklandı, 9'u ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Muhabir: Şener Toktaş

Yayınlayan: Yücel Velioğlu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber