Çukurova Üniversitesi'nde İletişim Fakültesi kurulacak

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Mayıs 2006 10:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çukurova Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı olarak İletişim Fakültesi, Kafkas Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı olarak Iğdır Ziraat Fakültesi kurulacak.

Bakanlar Kurulunun konuya ilişkin kararları Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Bakanlar Kurulunun bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan diğer kararlarına göre Ankara ve Gaziantep üniversiteleri bünyelerindeki bazı alanlar teknoloji geliştirme bölgeleri ilan edildi. Bazı mahalli idare birliklerinin kurulmasına da izin verildi.

Birlikler şunlar: Merkezi Aydın'ın Söke İlçesi Sarıkemer Belediyesi olan ?Sarıkemer Belediyesi-Özbaşı Köyü-Gülbent Köyü ve Serçin (Gölönü) Köyü Grup İçmesuyu Birliği?, merkezi Aydın olan ?Aydın İli Çevre Hizmetleri Birliği?, merkezi Aydın'ın Koçarlı İlçesi Evsekler Köyü olan ?Karacaören Göleti Hayvan İçmesuyu Sulama Birliği?, merkezi Bitlis'in Ahlat İlçesi olan ?Ovakışla Sulama Birliği?, merkezi Çankırı olan ?Çankırı Yerel Yönetimleri Çevre Hizmetleri Birliği (ÇANÇEVBİR)?, merkezi Erzincan olan ?Erzincan Belediyeler Birliği?, merkezi Hatay'ın Samandağ İlçesi Tomruksuyu Beldesi olan ?Karamanlı Sulama Birliği (Kar-Su-Bir)?, merkezi İzmir'in Karşıyaka İlçesi olan ?Karşıyaka Köyleri Hizmet Götürme Birliği?, merkezi Kastamonu olan ?Kastamonu Mahalli İdareler Birliği (KASMİB)?, merkezi Mersin'in Silifke İlçesi olan ?Silifke Lamas Çayı Sulama Birliği?, merkezi Nevşehir olan ?Nevşehir Merkez İlçesi Köylerine Hizmet Götürme Birliği?, merkezi Ordu'nun Akkuş İlçesi Akpınar Belediyesi olan ?Ordu-Akkuş Kızlar Yaylası Çevre Belediyeler Birliği (YAYÇEB-BİR)? ve merkezi Sinop'in Erfelek İlçesi olan ?Sinop İli Erfelek İlçesi 100. Yıl Grubu İçme Suları Birliği?.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber