Ünlü oyuncu Nejat İşler yoğun bakımda

Ünlü oyuncu Nejat İşler'in sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Acıbadem Bodrum Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Aksoy, solunum cihazına bağlı olan İşler'in yoğun bakım ünitesinde tedavisinin devam ettiğini bildirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ocak 2014 23:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ünlü oyuncu Nejat İşler yoğun bakımda

Acıbadem Bodrum Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Aksoy, ünlü oyuncu Nejat İşler'in sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Sayın Nejat İşler, 17 Ocak 2014 tarihinde, gece 00.15 civarında hastanemizin acil servisine başvurdu. Muayene ve tıbbi tetkikler sonrasında hastamızda, şiddetli akciğer enfeksiyonuna bağlı solunum yetmezliği ve enfeksiyonun çok ilerlemiş olmasına bağlı olarak septik şok tablosu saptandı. Septik şok çoklu organ yetmezliği ile birlikte seyreden ve yüksek hayati riskin oluşabildiği klinik bir tablodur.

Bu tanı sonucunda tedavisi, yoğun bakım ünitesinde devam ettirilmektedir. Hastamızda gelişen septik şok sonucunda akciğerleri çok ciddi şekilde etkilenmiştir. Aynı zamanda böbrekler, kalp ve kan hücrelerinin ve karaciğerin de bu durumdan etkilendiği tespit edilmiştir.

Solunum cihazına bağlı olduğu için uyutulan hastamızın tedavisi halen yoğun bakım ünitesinde devam etmektedir. Hastamız; göğüs hastalıkları, yoğun bakım, enfeksiyon hastalıkları, gastroenteroloji ve kardiyoloji uzmanları tarafından takip edilmektedir."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber