Devrek Eski Cezaevi'nin yerine İlçe Tarım Müdürlüğü binası yapılacak

Devrek’in İnönü Caddesinde bulunan ve yıllar önce faaliyetine son verilen Cezaevi’nin yerine İlçe Tarım Müdürlüğü için hizmet binası ve sosyal tesis inşa edilecek.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ocak 2014 23:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Devrek Eski Cezaevi'nin yerine İlçe Tarım Müdürlüğü binası yapılacak

Zonguldak'ın Devrek İlçesinde yıllar önce faaliyetine son verilen Cezaevi'nin yerine şuan kaymakamlık binasında hizmet veren İlçe Tarım Müdürlüğü için yeni hizmet binası ve sosyal tesis inşa edilecek.

Devrek'e gelerek yapılacak bina ve tesisin alanını AK Parti ilçe başkanı Serdar Kelebek ve İlçe Tarım Müdür Vekili Şule Turan Kafkaslı ile birlikte yerinde inceleyen Zonguldak Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Necmi Çelik konuyla ilgili şunları söyledi,"Devrek ilçe müdürlüğümüzün hizmet verdiği yer kaymakamlık binasının en üst katı. Orada mevcut bulunan üç dört odada arkadaşlarımız vatandaşlarımıza hizmet vermektedirler. Bununla ilgili müdürlüğümüz bir yıldan bu yana bir çalışma yürütmektedirler. Devrek'te yıllar evvel faaliyetine son verilen cezaevi yeri için ilgili yerlere müracaatımızı yaparak tarafımıza tahsisini gerçekleştirdik. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden buranın işlevi ile ilgili bir projelendirme yapması için talepte bulunduk. Burayla ilgili ilk hedefimiz Devrek'e yeni bir tarım müdürlüğü için hizmet binası yapmak ve hizmet binasını tamamladıktan sonra da gerek memurlarımız ve gerekse Devrekli vatandaşlarımızın yararlanabileceği toplantı salonları ve diğer aktivitelerin yapılabileceği birkaç tesisi de devreye sokmayı hedefliyoruz. Devrek İlçe Tarım Müdürlüğümüzün çiftçilerimize daha iyi hizmet verebilmeleri için en kısa zamanda hizmet binamızın inşaatına başlanacaktır ilçemize ve Devreklilere hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Devrek AK Parti İlçe Başkanı Serdar Kelebek ise,"Gıda Tarım Hayvancılık İl Müdürümüze öncelikle teşekkürlerimi sunuyorum. Devrek'te ki tarımı geliştirmek adına bulunduğu girişimlerinden dolayı. İnşallah sulama göletlerimiz ile birlikte yeni hizmet binamızın da devreye girmesiyle beraber Devrek'te tarım alanında çok güzel gelişmeler olacağı kanaatindeyim. Amacımız bir nevi tamamen bitmiş tarımı ilçemizde ve köylerimizde yeniden canlandırarak yeni iş alanları ve yeni iş istihdamları sağlamaktır. İnşallah çok yakında bu alanda da başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber