19 Ocak 2014 tarihli önemli gündem başlıkları

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 19 Ocak 2014 01:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
19 Ocak 2014 tarihli önemli gündem başlıkları

1- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Klasik Türk Müziği Korosu Konseri'ni izleyecek.

(İstanbul/11.30)

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kurtdereli Spor Salonu'nda partisinin aday tanıtım toplantısına katılcak.

(Balıkesir/13.00)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Makedonya'da

Kalkandelen şehrinde Belediye Başkanı Teuta Arifi ile bir araya gelecek İşler, Alaca Camisi ve Harabati Baba Tekkesi'ni ziyaret edecek.

Kırçova'ya geçerek Belediye Başkanı Fatmir Dehari ile görüşecek, Mirko Milevski Lisesi ek binasının açılışına katılacak İşler, Gostivar'da Vardar Nehri'nin kaynağını gezecek, Üsküp Koordinatörlüğünü ziyaret edecek.

2- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Antalya İlçe Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuşacak.

(Antalya/13.00)

3- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Kömürcüoğlu Uluslararası Taş Heykel Kolonisi Sergisinin açılışı ve AK Parti İl Danışma Kurulu Toplantısı ile AK Parti Aydın İl Başkanlığının düzenlediği ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısına katılacak.

(Denizli/10.30-11.00/Aydın/14.30)

4- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Almanya'da

Kılıç, Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) Genel Merkezinde MYK üyeleriyle bir araya gelecek, UETD Genel Merkezinde teşkilat mensuplarına hitaben konuşma yapacak.

Avrupa Türk İslam Birliği'nin (ATİB) 25. kuruluş yıl dönümü etkinliğine katılacak Kılıç, işadamları ve UETD MYK üyeleriyle yemekte bir araya gelecek, UETD Gençlik Kollarıyla kahve sohbet edecek.

(Köln)

5- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, çeşitli ziyaretlerde bulunacak.

(Bingöl/10.00-13.30)

6- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti'nin Balıkesir ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısına katılacak.

(Balıkesir/14.00)

7- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Bahçelievler, Zeytinburnu ve Pendik ilçe teşkilatlarını, Küçükçekmece Seçim Koordinasyon merkezini ziyaret edecek, Avrasya Türkleri Toplantısı ile Tuzla Seçim İletişim Merkezinin açılışına katılacak.

(İstanbul/11.00-17.30)

8- BDP Genel Başkan Yardımcısı Gültan Kışanak, kültür merkezinde düzenlenen Hrant Dink'i anma programına iştirak edecek.

(Diyarbakır/17.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları izleniyor.

2- Mısır'da, İhvan üyeleri hakkındaki gözaltı ve yargılamalar, darbe karşıtı gösteriler ile anayasa referandumu ardından yaşanan gelişmeler takip ediliyor.

3- Güney Sudan'da hükümet güçleri ile eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Riek Machar liderliğindeki muhalif gruplar arasındaki çatışmalar ve krizin çözümü için Etiyopya'da taraflar arasında sürdürülen müzakereler izleniyor.

(Cuba/Addis Ababa)

SPOR

1- Futbolda Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda ikinci maçlarda Tokatspor-Elazığspor, Medical Park Antalyaspor-Galatasaray karşı karşıya gelecek.

(Tokat/13.30/Antalya/20.00)

2- Beko Basketbol Ligi'nin yerli ve yabancı yıldızlarını karşı karşıya getiren "Beko All Star 2014" organizasyonu Servet Tazegül Spor Salonu'nda düzenlenecek.

(Mersin/13.30)

3- PTT 1. Lig'in 21. haftasına 6 maçla devam edilecek.

Spor Toto 3. Lig'de sezonun ikinci yarısının ilk haftası gruplarda oynanacak müsabakalarla tamamlanacak.

4- Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde 16. hafta, 4 maçla sona erecek.

5- Acıbadem Voleybol Liglerinde erkeklerde 4, bayanlarda tek maç oynanacak.

6- Hentbol Bayanlar Süper Lig'de 12. haftaya dahil 3 maç yapılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber