Bahçeli: Gün gelecek devran dönecek/ Video

MHP Lideri Bahçeli, ''Senin ayakkabı kutun kaç numara Başbakan? Demokrasinin hesap kesim tarihi uzak değil. Gün gelecek devran dönecek, Başbakan hukukun karşısına istese de istemese de çıkarılacak yaptıklarının bedelini ödeyecek'' dedi.

Haber Giriş : 21 Ocak 2014 11:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuşuyor.

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkan satır başları şöyle:

''Karşımızda hukuku boğazlamaya çalışan iktidar vardır. Başbakan unutmasın ki tarihte hiçbir diktatör adaletten kaçamamıştır. Gün gelecek devran dönecek, Başbakan hukukun karşısına istese de istemese de çıkarılacak yaptıklarının bedelini ödeyecek.

Demokrasinin hesap kesim tarihi uzak değil. Başbakan rüşvet ve yolsuzluk operasyonunu karşı hamlelerle etkisizleştirmeye çalışmaktadır. Başbakan kamu arazilerini ona buna peşkeş çekmiş evlatlarını palazlandırmıştır. Şu ibret verici itirafa bakınız ki Başbakan kara paraya da kılıf bulmuştur.

Başbakan 'Kara para diyorlar neye göre kara para para bankaya giriyorsa kara para diyemezsiniz' diyor. Bu açıklama en bariz suç üstü halidir. Başbakan karanlık emelleri zift gibi vicdanı ile paraların transferine cevaz vermiştir. Hükümet inandırıcılığını kaybetmiştir. Senin ayakkabı numaran kaç numara Başbakan? Gerçekleri kösteklemek amacıyla olmadık hayali düşmanlar icat edilmiştir.

HSYK kanun teklifi bugün Genel Kurul'a gelecektir. İktidar HSYK'yı siyasi hedeflerine göre tasarlamak amacındadır. Başbakan ve hükümeti panik halinde HSYK'nın yapısını değiştirmeye gayret etmektedir. İktidar, HSYK'yı Anayasa'ya aykırı olacak şekilde tasarlamanın arayışındadır. Bu çıkmaz sokaktan vakit erkenken çıkılmalıdır. Evrensel hukuk normlarına ötanazi uygulanıyor. Başbakan Erdoğan ülkemizi ananas devletine çevirenleri uzakta değil aynadaki akislerinde aramalıdır. AKP'nin sonu gelmiştir. MHP çıkarken AKP düşmektedir. Türk milleti AKP'yi gözden çıkarmıştır.''

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber