Modern semtin karanlık sokakları

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bursa İl Başkanı Ömer Ünsal, Nilüfer ilçesinin Altınşehir Mahallesi'nde 1,5 kilometrelik yolda sokak lambalarının olmamasına tepki gösterdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ocak 2014 11:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Modern semtin karanlık sokakları

UEDAŞ'ın sorumluluğunda olmasına rağmen, Uğur Mumcu Caddesi 208. Sokak ile Çetin Emeç Caddesi girişine kadar sokak aydınlatmasının yapılmadığını iddia eden İl Başkanı Ömer Ünsal, "Semt sakinleri ve öğrenciler gecenin karanlığında ana caddede nasıl yürüsünler? Zifiri karanlıkta araçlar da olmasa insanların bu yolda yürümesi imkansız" dedi.

Akşam saatlerinden sonra caddenin karanlığa gömüldüğünü söyleyen Ünsal, normal şartlarda karanlıkta buradan geçmesinin çok zor olduğunu belirtti. Ünsal, "Yeni kurulmuş bir yerleşim yerinde, yolun bir kısmından sonra aydınlatma direklerinin olmaması çok garip bir durum. Bunu denetleyen yok mu? Bu yol yapılırken, yolun 1,5 kilometrelik kısmı neden bırakılmış? Vatandaşın canının, malının hiç mi önemi yok? Elektrik boruları çekilmiş, ancak direkler dikilmemiş. Yolun durumu, çocuklar ve kadınlar için hakikaten endişe verici. Vatandaş aydınlık istiyor" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber