Becayiş servisi yenilendi

Aynı kurumda ve aynı unvanda olup da (öğretmenler dahil) yer değiştirmek isteyenleri eşleştiren becayiş servisi bütünüyle yenilendi

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 23 Ocak 2014 14:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Becayiş servisi yenilendi

2005 yılında ilk defa tasarlayıp yayına aldığımız becayiş servisini bugün itibariyle güncelledik.

Bir önceki becayiş servisi sadece İnternet Explorer ile uyumluydu. Yeni modül tüm tarayıcılarla uyumlu.... Öyleki cep telefonlarından memurlar.net'e girdiğinizde, becayiş servisinin mobil yüzünü dahi sorunsuz görebilecek, arama bölümünü kullanabileceksiniz. Hem il içi hem de iller arası becayiş yapabileceksiniz.

Becayiş servisindeki bir diğer yenilik ise, gideceğiniz yerde, 5 tercih yapabileceksiniz. Üstelik sadece il değil ilçe bazında da tercihlerinizi belirleyebilirsiniz. Üstelik "Tüm İlçe" veya "Tüm Türkiye" seçeneklerini de seçmeniz mümkün.

Yine sistemdeki bir diğer yenilik ise size uygun bir becayiş ilanı girilmesi halinde, memurlar.net olarak biz bunu size iç mesaj yoluyla bildireceğiz.

Becayiş ilanı verirken sizlerden talep edilen mail veya telefon bilgilerini vermek sizin takdirinizdedir. Bu bilgiler tüm üyelere sadece becayiş ilanı veren üyelere görünecektir.

ÖĞRETMENLERİN BECAYİŞİ

MEB bünyesinde 800 bini aşkın öğretmen bulunmaktadır. MEB becayiş için bir sistem kurmadığı gibi, memurlar.net'teki haberlere rağmen becayişe de izin vermemektedir. Ancak biz bu işlemin hukuksuz olduğunu düşünüyoruz. Uygun becayiş eşleştirmesi bulan öğretmenlerin dava açması halinde, MEB'in davayı kaybedeceğini düşünüyoruz. Özellikle iller arası veya il içinde becayiş sıkıntısı çeken öğretmenlerin sistemi kullanarak MEB üzerinde baskı kurmasını öneriyoruz. Bu çerçevede, öğretmenlerin becayiş yapabilmesi için, Talim ve Terbiye Kurulu kararında yer alan tüm branşlar sisteme eklenmiştir.

Becayiş ana sayfasından arama yapabilir, üst menüde yer alan "İlan Ver" bölümünden ise ilan verebilirsiniz. Arama için üye olmaya gerek yoktur ama ilan verebilmek için memurlar.net'e üye olunması gerekmektedir.

Becayiş servisine ulaşmak için tıklayınız.

Memurlar.net'in Notu: 1- Lütfen sistemde yer almayan unvanları bize [email protected] adresi üzerinden bildiriniz.
2- Üniversiteler, belediyeler ve il özel idarelerinin her biri ayrı kurumdur. Bu nedenle üniversite veya belediye veya il özel idaresi içinde becayiş olmaz. Ancak buna rağmen bazı üyelerimizin talepleri doğrultusunda "Üniversiteler" ve "Belediyeler" kurumlar arasına eklenmiştir.
3- Unvanlar 3 statüdedir. Sözleşmeli olanların yanında 4/B olan unvanları, KİT'lerde çalışan sözleşmelilerin yanında 399 olan unvanları seçmesi gerekmektedir. Memurların ise yanında 399 veya 4/B olmayan unvanları seçmesi gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber