22 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde ikamet eden 26 yaşındaki Özkan Coşkun, 22 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Ocak 2014 18:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
22 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

Kocaeli'nin İzmit ilçesi Alikahya Atatürk Mahallesi'nde ikamet eden 26 yaşındaki Özkan Coşkun, ilk olarak 25 Aralık tarihinde grip şüphesiyle hastaneye başvurdu. O günden bugüne daha da kötü olan Coşkun, 2 Ocak günü Özel Cihan Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu acil olan genç daha sonra Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Üniversite hastanesinde de 22 gün boyunca tedavi gören Özkan Coşkun'a bir teşhis konulamadı. Coşkun, önceki gün daha da fenalaşarak aynı hastanenin yoğun bakım ünitesine yatırılmak istendi. Ancak hastanede yoğun bakım ünitesinde yer bulunamadı ve hasta ambulansla Darıca Farabi Hastanesi'ne sevk edildi. Aynı gün içinde kanında mikrop olduğu anlaşılan ve iç organlarının tamamına yakınının iflas ettiği öne sürülen Coşkun, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Coşkun'un cenazesi, Alikahya Hayırsevenler Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Alikahya Mezarlığı'na defnedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber